Wikipedia:Artikuj të përkryer/kandidatura

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Shkurtesa [+]
WP:APK
Cscr-candidate.svg
Këtu vendoset se cilët artikuj janë të përkryerWikipedia.

Për t'u pranuar një artikull si artikull të përkryer, bëhet një votim i cili përcakton nëse artikulli përmbush këto kritere. Për këtë ndëmerret një votim, ku së paku dy të tretat duhet të jenë Symbol support vote.svg PËR , por vlerësimi i fundit gjithsesi do të merret nga një admin mbyllës, i cili do bazohet në argumentimet e diskutuesve për përmbushjen e kritereve, e jo vetëm në vota. Mbyllja nga një jo-admin gjithashtu është e mundur nëse të gjitha palët janë paqësore për miratim apo mosmiratim. Artikulli do mbahet për votim minimumi një jave dhe maksimumi katër muaj. Nëse pas 4 muajsh akoma nuk ka 3 vota, atëherë votimi vazhdon derisa 3 përdorues të kenë votuar.

Propozimi[përpunoni burim]

Për të propozuar një artikull vendosni {{APK}} te faqja e artikullit.

Stampa të dobishme[përpunoni burim]

  • {{PËR}}
  • {{KUNDËR}}

Pastroje cache të shërbyesit (server)

Kandidatët[përpunoni burim]

Marco Materazzi[përpunoni burim]

Komentet[përpunoni burim]

Paraqisni komentet edhe këshillat për të përmirësuar ende artikullin.

Votimi[përpunoni burim]

Për të shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull të jetë perfekt votoni me Symbol support vote.svg PËR , Symbol neutral vote.svg ASNJANËS ose Symbol oppose vote.svg KUNDËR.

Xherdan Shaqiri[përpunoni burim]

Diskutimi[përpunoni burim]

-Shumica e referencave ne shqip.

Votimi[përpunoni burim]

Për të shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull të jetë perfekt votoni me Symbol support vote.svg PËR , Symbol neutral vote.svg ASNJANËS ose Symbol oppose vote.svg KUNDËR.

  • Symbol support vote.svg PËR — Si perdoruesi qe e kandidova. Sadsadas (diskutimet) 15 prill 2019 22:18 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR — Artikulli plotëson kriteret. — Βατο (diskutimet) 11 qershor 2019 13:49 (CEST)

Çmimi i madh i Australisë 2009[përpunoni burim]

Diskutimi[përpunoni burim]

Votimi[përpunoni burim]

Për të shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull të jetë perfekt votoni me Symbol support vote.svg PËR , Symbol neutral vote.svg ASNJANËS ose Symbol oppose vote.svg KUNDËR.

Claudio Marchisio[përpunoni burim]

Diskutimi[përpunoni burim]

-Mendoj se i plotëson kriteret per te qen artikull i perkryer.

Votimi[përpunoni burim]

Për të shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull të jetë perfekt votoni me Symbol support vote.svg PËR , Symbol neutral vote.svg ASNJANËS ose Symbol oppose vote.svg KUNDËR.

  • Symbol support vote.svg PËR — Si perdoruesi qe e kandidova. — Sadsadas (diskutimet) 17 korrik 2019 01:23 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR — Artikulli plotëson kriteret. – Βατο (diskutimet) 3 gusht 2019 09:43 (CEST)

Panthera leo leo[përpunoni burim]

Diskutimi[përpunoni burim]

Fillimisht mendova që ta kandidoj për artikull të mirë, por pasi e rishikova artikullin mendova që ta kandidoj për WP:APK. Mendoj që i përbush kriteret, i mirë referencuar dhe ia vlen ta lexosh. Ka informacione të bollshme në lidhje me temën që trajton. - Alban (diskutimet) 3 gusht 2019 07:51 (CEST)

Pashë që artikulli është përkthimi jo i plotë i artikullit en:Panthera leo leo, mendoj se duhen shtuar edhe pjesat që mungojnë. Pas shtesave, do të votoj pro gradimit si artikull i përkryer. – Βατο (diskutimet) 3 gusht 2019 09:37 (CEST)
Βατο fillimisht duhet te te sqaroj dicka: ne en-wiki jane bere disa diskutime rreth nenllojeve te luanit. Diskutimi eshte mbyllur dhe tani ekzistojne vetem 2 "nen-artikuj" per luanin. Po te shohesh ne sq-wiki ekzistojne disa artikuj ne lidhje me luanin. Nenllojet e tjera ne en-wiki jane bere te gjitha redirect tek P. l. leo ndersa une nuk e kam bere kete gje ne sq-wiki per disa arye te forta; kam referenca me vlere qe vertetojne fjalet qe po them. Prandaj nuk e kam perkthyer te gjith atikullin sepse pak nga informacioni atje ndodhet tek artikujt e tjere ne sq-wiki (siç kemi "Historia e Japonisë" qe nuk eshte shtuar info e plote tek artikulli Japonia). - Alban (diskutimet) 3 gusht 2019 16:15 (CEST)
Punetor i Rregullt5 unë nuk kam njohuri të thella mbi temën, por artikullit në sq.wiki i mungojnë disa pjesa, psh. pjesa e fundit e seksionit "Kërkimet gjenetike", dhe sidemos tek seksionet "Kërcënimet" dhe "Konservimi" të cilat s'kan as 1/4 e informacionit të artikullit në en.wikit. Në gjendjen e tanishme, përmbajtja e këtyre seksioneve nuk është mjaft e gjërë për të mbuluar temat. – Βατο (diskutimet) 3 gusht 2019 18:29 (CEST)
@Punetor i Rregullt5, pjesët që më dukeshin të domosdoshme i shtova vetë. – Βατο (diskutimet) 3 gusht 2019 20:40 (CEST)

Votimi[përpunoni burim]

Arkiva e artikujve[përpunoni burim]

Artikulli Data e propozimit Pranuar/Refuzuar më Rezulatati Propozuar nga
Leonardo da Vinci 26 gusht 2006 13 mars 2007 Symbol keep vote.svg U miratua Ko.S.ystem.OV@
Lufta e Dytë Botërore 29 dhjetor 2006 15 prill 2007 Symbol keep vote.svg U miratua Aeternus
Motörhead 28 prill 2007 1 korrik 2007 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Lem31
Dream Theater 23 qershor 2007 1 korrik 2007 Symbol keep vote.svg U miratua Aeternus
Shkenca Islame 11 dhjetor 2007 10 maj 2008 Symbol keep vote.svg U miratua Puntori
Skocia 17 maj 2008 7 qershor 2008 Symbol keep vote.svg U miratua Cradel
Gjermania 23 tetor 2008 6 janar 2009 Symbol keep vote.svg U miratua NY
Shtetet e Bashkuara 10 qershor 2009 4 korrik 2009 Symbol keep vote.svg U miratua Getoar TX
Fizika 2 shtator 2008 31 korrik 2010 Symbol keep vote.svg U miratua Aeternus
Mekanika e Hamiltonit 2 shtator 2008 22 nentor 2011 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Aksoquant
Arti Islam 24 nëntor 2008 31 korrik 2010 Symbol keep vote.svg U miratua Puntori
Kosova 15 korrik 2009 15 korrik 2009 Symbol keep vote.svg U miratua Getoar TX
Numri i thjeshtë 8 Mars 2009 30 nentor 2011 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Armend
Roma e lashtë 10 Mars 2010 31 korrik 2010 Symbol keep vote.svg U miratua Kristiani95
Forca 5 qershor 2010 31 korrik 2010 Symbol keep vote.svg U miratua Mikullovci
Lëvizja Anti-Duhan në Gjermaninë Naziste 12 qershor 2010 26 Shkurt 2011 Symbol keep vote.svg U miratua Kristiani95
Acrocanthosaurus 1 gusht 2010 22 nentor 2011 Symbol keep vote.svg U miratua Pedanti
David Guetta 7 shtator 2011 1 dhjetor 2011 Symbol keep vote.svg U miratua Liridoni
Perikliu 23 nëntor 2011 5 dhjetor 2011 Symbol keep vote.svg U miratua Pedanti
Jakup Mato 10 tetor 2011 21 dhjetor 2011 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua PersonPaOpinion
Enver Hoxha 1 nëntor 2011 6 dhjetor 2012 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Arensi
Relativiteti i përgjithshëm 29 nëntor 2011 6 dhjetor 2012 Symbol keep vote.svg U miratua Pedanti
Historia e Japonisë 30 nëntor 2011 6 dhjetor 2012 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Pedanti
Walter Gargano 10 qershor 2014 12 korrik 2016 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Sadsadas
Donat Kurti 16 Mars 2011 12 korrik 2016 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Tfts
Cristiano Ronaldo 28 dhjetor 2014 12 korrik 2016 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Sadsadas
Gjeografia e Shqipërisë 10 qershor 2013 28 nëntor 2016 Symbol keep vote.svg U miratua Klein Muçi
Ferrari 11 qershor 2013 28 nëntor 2016 Symbol keep vote.svg U miratua Visi90
Harry Potter 26 mars 2018 3 prill 2018 Symbol keep vote.svg U miratua Klein Muçi
Harry Potter dhe Guri Filozofal (filmi) 24 korrik 2018 27 shtator 2018 Symbol keep vote.svg U miratua Klein Muçi
Kalaja e Petrelës 25 shkurt 2018 27 shtator 2018 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Klein Muçi
Tigri kundër luanit 20 gusht 2018 3 janar 2019 Symbol keep vote.svg U miratua Punetor i Rregullt5
Olympique Lyonnais 22 nëntor 2018 25 janar 2019 Symbol keep vote.svg U miratua Sadsadas
Arjen Robben 4 dhjetor 2018 10 shkurt 2019 Symbol keep vote.svg U miratua Sadsadas
Roberto Baggio 24 janar 2019 11 shkurt 2019 Symbol keep vote.svg U miratua Sadsadas
Edwin van der Sar 15 dhjetor 2018 24 shkurt 2019 Symbol keep vote.svg U miratua Sadsadas
Artem Kravets 26 dhjetor 2018 10 mars 2019 Symbol keep vote.svg U miratua Sadsadas
Gonzalo Higuaín 12 shkurt 2019 16 prill 2019 Symbol keep vote.svg U miratua Sadsadas