Wikipedia:Artikuj perfekte - kandidatura/Historia e Shqipërisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Historia e Shqipërisë[përpunoni burim]

një artikull i shkëlqyer, veç fotografi mungon --NY 15 Prill 2007 15:50 (UTC)

  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR - akoma shumë informata mungojnë. (Puntori 15 Prill 2007 20:08 (UTC))
  • Symbol neutral vote.svg ASNJANËS shiko komentin e punorit, artikulli nuk eshte as i keq dhe as i mire, mesatare, si shembull per artikull perfekt shiko Leonardo da Vinci dhe Lufta e Dytë Botërore, per mua ky artikull eshte neutral nga kualiteti dhe informacioneve. --Proud To Be Albanian diskuto°) 15 Prill 2007 21:40 (UTC)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR - shumë pak referenca, por kurrë s'mund të them që është një artikull i keq. Punë e mirë edhe pse vendimi im: "Kundra"!