Wikipedia:Artikuj të mirë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Artikuj të mirë

Ky yll tregon që një artikull është cilësuar si i mirë

Artikuj të mirë (shk. AM) janë artikuj të cilët janë vlerësuar dhe përzgjedhur si nga më të mirët e Wikipedia-s shqip nga komuniteti i saj. Këto artikuj kanë një shtjellim të pëlqyeshëm të temës me paanësi, burime të shumta serioze dhe një formatim të saktë nga ana teknike në lidhje me kategoritë, lidhjet e materialet multimediale. Për të kandiduar një artikull shiko këtë faqe. Ai do të gjykohet sipas stilit, prozës, sasisë së informacionit, neutralitetit dhe teknikalitetit.

Një yll me një shenjë plusi brenda tij (Good article star 2.svg) në cepin e lartë të djathtë të një artikulli tregon se artikulli ku është vendosur është cilësuar tashmë nga komuniteti si i mirë. Gjithashtu, në qoftë se artikulli është cilësuar si i mirë në gjuhët e tjera, një yll i argjendtë do të jetë i vendosur përbri gjuhës në të cilën është cilësuar në shiritin anësor.


Silverwiki 2.png

Aktualisht Wikipedia shqip përmban përmban 24 artikuj artikuj të mirë (0.04%) nga 90.423 artikuj gjithsej.

Faqe të dobishme:


Stampa të dobishme:


Shiko dhe këtë:

Artikujt e mirë të ndarë sipas temës

P Discobolus.svg Art dhe KulturëP countries-vector.svg GjeografiP history.svg HistoriP philosophy.svg JetëshkrimP football.png Sporte e sportistëP physics.svg Shkencë dhe Teknologji

Art dhe Kulturë

P Discobolus.svg

Final Fantasy VIIIKonventa Evropiane për të Drejtat e NjeriutHistoria e arteve

Gjeografi

P countries-vector.svg

Flamuri i EvropësEvropaMongoliaMoskaFlamuri i KosovësUlqini

Histori

P history.svg

Historia e JaponisëHistoria e SkocisëLufta shqiptaro-veneciane (1447-1448)

Jetëshkrim

P philosophy.svg

Ernesto Che GuevaraHamurabiSali NivicaParashqevi QiriaziAnton ÇehoviBallaban PashaRita Ora

Sporte e sportistë

P football.png

Antonio Di NataleCristiano RonaldoRaúl AlbiolSergio Busquets

Shkencë dhe Teknologji

P physics.svg

SaturniInformatika paraleleTesti i Turingut