Wikipedia:Artikuj të mirë/Kandidatura/Anton Çehovi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Anton Çehovi

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR
  • Symbol support vote.svg PËR - Një artikull i shkruar mirë, me referenca, dhe që plotëson kriteret për të qenë Artikull i Mirë.--Liridon (diskutimet) 20 dhjetor 2015 21:18 (CET)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR - Ndonëse i përgëzoj autorët për këtë artikull goxha të detajuar, besoj se artikulli ka nevojë për rregullime në gramatikë dhe sintaksë, si dhe disa fjali duhen rikompozuar për ta bërë leximin më të rrjedhshëm, përpara se të plotësojë kushtet për t'u vlerësuar si "Artikull i Mirë".--Theoden sA (diskutimet) 4 maj 2016 15:50 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR - Plotëson kriteret. 1l2l3k (diskutimet) 2 tetor 2017 19:44 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR - Artikulli i plotëson të gjitha kriteret — B A T O (diskutimet) 3 tetor 2017 13:57 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR - Artikulli posedon të gjitha elementet e duhura . Zmarlind5 (diskutimet) 22 Nëntor 2017 18:20 (CET)

Symbol keep vote.svg U miratua--1l2l3k (diskutimet) 12 dhjetor 2017 04:14 (CET)