Wikipedia:Artikuj të mirë/Kandidatura/Ballaban Pasha

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Ballaban Pasha

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR


  • Symbol support vote.svg PËR - Përmbush kriteret. --1l2l3k (diskutimet) 15 nëntor 2018 02:38 (CET)
  • Symbol support vote.svg PËR - Artikulli kishte disa defekete te vogla me 3 referenca (tek trans-title), por pa problem sps i rregullova, gje q solli largimin e nje kategorie te kuqe. --Sadsadas (diskutimet) 26 nëntor 2018 14:24(CET)
  • Symbol support vote.svg PËR - Plotëson kriteret e një artikulli të mirë. — Βατο (diskutimet) 19 dhjetor 2018 20:28 (CET)
  • Symbol support vote.svg PËR - Në artikull kishte referenca të rreme të shtuara nga sockët e përdoruesve vandal, të cilat kanë qëndruar me muaj të tërë. I korrigjova problemet e shkaktuara nga socket vandal dhe tani artikulli plotëson kriteret.--Udha (diskutimet) 5 janar 2019 13:28 (CET)
Symbol keep vote.svg U miratua--Udha (diskutimet) 5 janar 2019 16:27 (CET)