Wikipedia:Artikuj të mirë/Kandidatura/Cristiano Ronaldo

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Cristiano Ronaldo

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR
  • Symbol support vote.svg PËR - Pasi që i përmbush kriteret për të qenë një artikull i mirë Zmarlind5 (diskutimet) 11 dhjetor 2017 17:50 (CET)
  • Symbol support vote.svg PËR - Përmbush kriteret. --1l2l3k (diskutimet) 12 dhjetor 2017 00:32 (CET)
  • Symbol support vote.svg PËR - Artikulli përmban referenca të mjaftueshme dhe përmbush kriteret. Bledi.hoxha (diskutimet) 29 maj 2018 11:30 (CEST)
Symbol keep vote.svg U miratua--1l2l3k (diskutimet) 16 nëntor 2018 11:49 (CET)