Wikipedia:Artikuj të mirë/Kandidatura/Degët e fizikës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Degët e fizikës

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol oppose vote.svg KUNDËR
  • Symbol support vote.svg PËR - Një artikull i shkruar mirë, me referenca, dhe që plotëson kriteret për të qenë Artikull i Mirë.--Liridon (diskutimet) 20 dhjetor 2015 21:24 (CET)
  • Symbol support vote.svg PËR - Ndonëse nuk jam i fushës, artikulli më duket i përshtatshëm për nominim si Artikull i Mirë.--Theoden sA (diskutimet) 4 maj 2016 11:12 (CEST)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR — Përkthim i mirë, por jo për "artikull të mirë", edhe pse artikulli i mirë është. – AT44 DISKUTO 18 dhjetor 2016 23:03 (CET)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR — Por do votoja "PËR" nëse Elektronmagnetizmi, Teoria e relativitetit dhe Mekanika kuantike zgjerohen si përmbledhje të mira të artikujve përkatës në të ardhmen. Në një farë mënyre po votoj që t'i jepet kohë 1-2 muaj hartuesve të këtij artikulli që ta punojnë më mirë.--1l2l3k (diskutimet) 2 tetor 2017 19:43 (CEST)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR - Artikulli duhët të zgjerohet akoma, për tani nuk ësht në nivelin e artikujve të mirë. — B A T O (diskutimet) 3 tetor 2017 14:36 (CEST)
Symbol delete vote.svg Nuk u miratuaΒατο (diskutimet) 3 janar 2019 23:23 (CET)