Wikipedia:Artikuj të mirë/Kandidatura/Gjilani

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Gjilani

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol oppose vote.svg KUNDËR
  • Symbol support vote.svg PËR - Një artikull i shkruar mirë, me referenca, dhe që plotëson kriteret për të qenë Artikull i Mirë.-- Zmarlind5 (diskutimet) 30 nëntor 2017 20:38 (CET)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR - S'ka mjaftueshem referenca. Do duheshin shumë më tepër sidomos për kulturën, sportet dhe ekonominë. --1l2l3k (diskutimet) 22 nëntor 2017 18:19 (CET)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR —Sinqerisht Larg artikullit “të mirë”.Tiimiii (diskutimet) 22 nëntor 2017 18:52 (CET)
Symbol delete vote.svg Nuk u miratuaΒατο (diskutimet) 3 janar 2019 23:17 (CET)