Wikipedia:Artikuj të mirë/Kandidatura/Historia e arteve

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Historia e arteve

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR
  • Symbol support vote.svg PËR - Një artikull i shkruar mirë, një ndër artikujt më të shfletuar këtë periudhë, i përmirësuar rrënjësisht nga një përdorues që shquhet për artikuj të mirë dhe patjetër që plotëson kriteret për të qenë Artikull i Mirë.--Liridon (diskutimet) 17 maj 2016 13:41 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR - Nje artikull shume interesant dhe i shkruar mire, qe besoj se meriton te cilesohet si "Artikull i Mire".--Theoden sA (diskutimet) 21 maj 2016 01:08 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR - Përgëzime për një punë të gjatë në një nga artikujt më kompleksë që mund të ketë një enciklopedi. 1l2l3k (diskutimet) 1 tetor 2017 23:08 (CEST)
Symbol keep vote.svg U miratua - Përgëzime të gjithë redaktorëve të këtij artikulli, e në veçanti përdoruesi @Flladimi që rrënjësisht e ndërtoj këtë dhe shumë artikuj të tjerë deri në këtë nivel.--Liridon (diskutimet) 2 tetor 2017 18:42 (CEST)