Wikipedia:Artikuj të mirë/Kandidatura/Informatika paralele

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Informatika paralele

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR

Jepni mendimin dhe voten tuaj per kete artikull Symbol support vote.svg PËR {{PËR}}, Symbol oppose vote.svg KUNDËR {{KUNDËR}}, ose Symbol neutral vote.svg ASNJANËS {{ASNJANËS}}.--Liridon (diskutimet) 22 prill 2012 01:26 (CEST)

Vota

  • Symbol support vote.svg PËR --Liridon (diskutimet) 22 prill 2012 01:26 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR - Artikulli eshte "featured article" ne Wikipedian angleze. Mund te behej nje cike me shume pune per te dhene nje cike me shume info per ato pjeset ku thuhet "Artikulli kryesor", meqe artikull kryesor nuk ka ne Wikipedian shqipe (jane akoma redlinks), po kjo s'do te thote qe artikulli nuk eshte artikull i mire per standardet e Wikipedias shqiptare. Ato permiresime dhe mbushja e redlinks duan bere kur artikulli te behet i perkryer, po tani per tani, pa hezitim them qe artikulli i ploteson kushtet per "artikull i mire. Pergezime per nje artikull ne fakt shume te veshtire per t'u shkruar dhe faleminderit per punen. Pasthirrma (diskutimet) 25 nëntor 2012 19:16 (CET)
  • Symbol support vote.svg PËR - Pavarësisht se nuk jam i kualifikuar për fushën në fjalë mendoj se artikulli është shumë i mirë për një përdorues të sq.wiki edhe pse se ka nevojë për më shumë material. Visi90 (diskutimet) 8 shtator 2015 22:22 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR --Olsi (diskutimet) 8 shtator 2015 23:04 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR --Arianit (diskutimet) 13 shtator 2015 15:02 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR --Lerriklo (diskutimet) 13 shtator 2015 15:52 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR --Margott (diskutimet) 16 shtator 2015 11:38 (CEST)
Symbol keep vote.svg U miratua --Liridon (diskutimet) 17 shtator 2015 22:47 (CEST)