Wikipedia:Artikuj të mirë/Kandidatura/Mirëmbajtja e softuerit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Mirëmbajtja e softuerit

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol oppose vote.svg KUNDËR

Jepni mendimin dhe voten tuaj per kete artikull Symbol support vote.svg PËR {{PËR}}, Symbol oppose vote.svg KUNDËR {{KUNDËR}}, ose Symbol neutral vote.svg ASNJANËS {{ASNJANËS}}.Pasthirrma (diskutimet) 28 nëntor 2012 10:23 (CET)

Vota

  • Symbol support vote.svg PËR Pasthirrma (diskutimet) 28 nëntor 2012 10:23 (CET)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR — Këtë artikull e kam shkruar unë, si pjesë e një WikiProjekti të një univerziteti. Nuk është artikull i dobët, por jo për tu zgjedhur Artikull i Mirë, është më shumë i llojit akademik(i bazuar ne librat studimore) se sa enciklopedik. Liridon (diskutimet) 8 shtator 2015 22:57 (CEST)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR --Olsi (diskutimet) 8 shtator 2015 23:11 (CEST)
Symbol delete vote.svg Nuk u miratua--Liridon (diskutimet) 9 shtator 2015 20:50 (CEST)