Wikipedia:Artikuj të mirë/Kandidatura/Teknika e planifikimit të projektit me përdorimin e diagramit të rrjetit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv i diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Teknika e planifikimit të projektit me përdorimin e diagramit të rrjetit

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol oppose vote.svg KUNDËR

Jepni mendimin dhe voten tuaj per kete artikull Symbol support vote.svg PËR {{PËR}}, Symbol oppose vote.svg KUNDËR {{KUNDËR}}, ose Symbol neutral vote.svg ASNJANËS {{ASNJANËS}}.Pasthirrma (diskutimet) 28 nëntor 2012 10:27 (CET)

Vota

  • Symbol support vote.svg PËR Pasthirrma (diskutimet) 28 nëntor 2012 10:27 (CET)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËRAMMARTIVARI DISKUTO 14 mars 2015 18:30 (CET)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR — Ky artikull së bashku me disa të tjerë, gjithashtu të propozuar nga Pasthirrma, janë pjesë e një WikiProjekti të një univerziteti. Ndoshta janë të mirë të lexueshëm, me informacione, me referenca, mirpo nga aspeki enciklopedik dhe lidhjeve të brendshme me linqe janë të dobët. Gjithashtu si artikuj janë shumë specifik, që është në interes të një grupi profesionistësh të Shkencave Kompjuterike. Liridon (diskutimet) 8 shtator 2015 22:50 (CEST)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR --Olsi (diskutimet) 8 shtator 2015 23:14 (CEST)
Symbol delete vote.svg Nuk u miratua--Liridon (diskutimet) 9 shtator 2015 20:50 (CEST)