Wikipedia:Artikuj të mirë/Kandidatura/Testi i Turingut

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Testi i Turingut

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR
  • Symbol support vote.svg PËR - Një artikull i shkruar mirë, me referenca, dhe që plotëson kriteret për të qenë Artikull i Mirë.--Liridon (diskutimet) 20 dhjetor 2015 21:12 (CET)
  • Symbol support vote.svg PËR - Besoj se artikulli i përmbush kriteret, ndaj duhet nominuar si "Artikull i Mirë".--Theoden sA (diskutimet) 2 maj 2016 15:09 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR - Përmbush mjaftueshmërisht kriteret. --1l2l3k (diskutimet) 2 tetor 2017 19:38 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR - Mendoj se i ka të gjitha elementet e duhura që duhet të posedojë një artikull i mirë -- Zmarlind5 (diskutimet) 30 nëntor 2017 20:37 (CET)

Symbol keep vote.svg U miratua. --1l2l3k (diskutimet) 12 dhjetor 2017 04:11 (CET)