Wikipedia:Artikuj të mirë/Kandidatura/Ulqini

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Ulqini

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR
  • Symbol support vote.svg PËR - Një artikull i shkruar mirë, me referenca, dhe që plotëson kriteret për të qenë Artikull i Mirë.--Liridon (diskutimet) 8 prill 2016 12:11 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR - Besoj se artikulli përmbush të tëra kriteret, ndaj duhet nominuar si "Artikull i Mirë".--Theoden sA (diskutimet) 2 maj 2016 12:16 (CEST)
  • Albanian GA.svg PËR AT44 DISKUTO 12 korrik 2016 01:06 (CEST)
Symbol keep vote.svg U miratua--Liridon (diskutimet) 12 korrik 2016 11:09 (CEST)