Wikipedia:Artikuj të përkryer/Kandidatura/Acrocanthosaurus

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Acrocanthosaurus

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR

Pa koment.--Pedanti 1 Gusht 2010 13:26 (CEST)

Votimi

Per te shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull te jetë perfekt votoni me Symbol support vote.svg PËR , Symbol neutral vote.svg ASNJANËS ose Symbol oppose vote.svg KUNDËR.

  • Symbol support vote.svg PËR --Pedanti 1 Gusht 2010 13:28 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR --IH 15 nëntor 2011 00:34 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR -- Pasi bera disa ndryshime ortografike. Ky artikull eshte bere relativisht me kujdes, dhe ka gati nje vit e gjysme qe eshte ne votim dhe ndoshta asnjeri s'eshte i interesuar qe ta lexoje. Po per mua dhe dy te tjere eshte i perkryer, pra une do e miratoj! Sportishqiptar 22 nëntor 2011 18:49 (CET)
  • Symbol keep vote.svg U miratua Sportishqiptar 22 nëntor 2011 22:32 (CET)