Wikipedia:Artikuj të përkryer/Kandidatura/Arjen Robben

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Arjen Robben

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR


Diskutimi

Artikulli ka përmbajtje shterruese dhe të njejtë me homologët e tij në gjuhët e tjera. Lidhjet e brendshme janë në rregull dhe tabelat informuese e fotografitë janë përdorur siç duhet. Problemi qendron te lidhjet e jashtme. Adresat te pjesa e lidhjeve të jashtme nuk funksionojnë. Gjithashtu, kontrollova vetëm 30 burimet e para. Megjithëse është për tu përgëzuar përkthimi i titujve të tyre përbri origjinalit - siç duhet - shumë syresh nuk dërgojnë atje ku duhet ose nuk funksionojnë fare. Parametri i gjuhës mungonte te të gjitha ato që kontrollova. Do të të lutesha t'i shikoje dhe njëherë me detaje burimet dhe për secilën stampë citimi {{cite XXX|...}} të shihje te EnWiki tabelën e plotë të parametrave të saj (duke kërkuar Template:Cite XXX) e të plotësoje të gjithë informacionin e nevojshëm (jo secili parametër duhet patjetër). Këtu duhen kontrolluar dhe adresat, nëse janë funksionale ose jo (dhe të largohen nëse nuk janë). Pas këtyre rregullimeve do të votoj pro gradimit të tij si artikull i përkryer. - Klein Muçi (diskutimet) 8 shkurt 2019 03:42 (CET)

@Klein Muçi, per sa i perket lidhjeve te jashtme eshte nje gjetje shume sakte qe ke bere dhe mua me ka shpetuar fare pa u marre. Edhe pse votimi ka mbaruar, une gjithsesi i rregullova lidhjet e jashtme dhe i vendosa 4 te reja (perfshire 2 zyrtare: fc bayern munchen dhe uefa.com). Besoj se edhe ky problem ne lidhje me kete artikull u zgjidh.Sadsadas (diskutimet) 10 shkurt 2019 23:20 (CET)
@Sadsadas, faleminderit që i more në konsideratë fjalët e mia. Do të të shkruaj pas pak disi më në detaje te faqja e diskutimeve në lidhje me burimet. :) - Klein Muçi (diskutimet) 10 shkurt 2019 23:39 (CET)

Votimi

Per te shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull te jetë perfekt votoni me Symbol support vote.svg PËR , Symbol neutral vote.svg ASNJANËS ose Symbol oppose vote.svg KUNDËR.

  • Symbol support vote.svg PËR - Artikulli është i shkruar mirë, të gjitha të dhënat mbështeten nga burimet dhe përmbajtja përshkruan të gjitha çështjet që ndikojnë në temë. — Βατο (diskutimet) 3 janar 2019 16:58 (CET)
  • Symbol support vote.svg PËR - Përmbush kriteret. --1l2l3k (diskutimet) 7 janar 2019 18:45 (CET)
  • Symbol support vote.svg PËR - Si perdoruesi qe beri kandidimin. Sadsadas (diskutimet) 2 shkurt 2019 23:41 (CET)