Wikipedia:Artikuj të përkryer/Kandidatura/Cristiano Ronaldo

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Cristiano Ronaldo

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol oppose vote.svg KUNDËR

Mendoj së është artikulli më i mirë që ka sq.wiki. Ka plot 241.150 byte, duke qënë një nga 10 artikujt e sq.wiki me përmbajtjen më të mirë. Mendoj se e meriton të jetë një artikull perfekt, pasi vetëm artikulli i en.wiki mund të krahasohet me artikullin e sq.wiki.--Sadsadas 28 Dhjetor 2014, 23:16 (CET)

Votimi

'Per te shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull te jet perfekt votoni me {{PËR}}, {{NEUTRAL}} ose {{KUNDËR}}.

  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR Mendoj se nuk i plotëson kushtet për të qënë artikull i përkryer. Ka pjesë të përkëthyera shumë dobët, aspak profesionale. Vërtet një artikull me shumë përmbajtje, por duhet edhe ca punë për të qënë i përkryer.--Liridon (diskutimet) 29 qershor 2015 15:26 (CEST)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR - Plot me lidhje të kuqe. Mungesë e një shqipeje të rrjedhshme; probleme në përkthimin e disa termave, fjalive e togfjalëshave. -- Mr.Pseudo 29 qershor 2015 16:14 (CEST)
Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Eshtë një personazh që përmbajtja ka nevojë për ndryshime të shpeshta, dhe që në sqwiki nuk jemi në gjendje ta përditësojmë mjaftueshëm.--Liridon (diskutimet) 12 korrik 2016 10:41 (CEST)
Diskutim

Tani nuk ka asnje lidhje te kuqe, e kam rregulluar ate pjese.--Sadsadas 29 qershor 2015, 23:16 (CET)

Përpara se të kandidosh artikuj si të përkryerë, shiko njëherë se cilat janë normat që ata të jenë "të mirë", sepse për të qenë i përkryer duhet të jetë fillimisht i mirë. Kriteret për të qenë artikull i mirë janë këto: Wikipedia:Kriteret e një artikulli të mirë. :A i pllotëson ky artikull të gjitha këto norma? Jo, nuk i plotëson. -- Mr.Pseudo 29 qershor 2015 23:05 (CEST)

Po te pakten per te qene i mire i ploteson ?? Faqja eshte ende ne proces rregullimi, sepse jam duke i rregulluar gramtatiken, referencat e shume te tjera, keshtu qe, duhet te keni pak durim. Per 2 3 dite faqja do te jete perfekte.--Sadsadas 30 qershor 2015, 08:14 (CET)

Të nderuar Liridon dhe >Mr.Pseudo, pasi i pash komentet tuaja rreth artikullit, e veshgova ate deri ne detaje dhe ju siguroj se pasi ta keni pare do te ndryshoni mendim. Nuk ka me asnje lidhje te kuqe pasi ato i rregulla. Ne paragrafin stili i lojes kishte disa gabime gramatikore, sic kishte edhe ne disa paragrafe te tjera. Cdo verejtje e juaja eshte rregulluar dhe ju kerkoj te ndryshoni mendim rreth qendrimit tuaj per kete artikull. Mendoj se tani qe e rregulla nga ana stilistike dhe gramatikore, e meriton voten tuaj dhe statusin si "Artikull i perkryer". Flm --Sadsadas 30 qershor 2015, 11:06 (CET)