Wikipedia:Artikuj të përkryer/Kandidatura/Harry Potter dhe Guri Filozofal (filmi)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Harry Potter dhe Guri Filozofal (filmi)

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje administrative e diskutimit, pas votimit. Artikulli gradohet me vendim komuniteti si Artikull i Përkryer.--1l2l3k (diskutimet) 27 shtator 2018 19:06 (CEST)

Artikulli ka informacion të bollshëm mbi temën që trajton duke përfshirë këtu dhe pjesën në lidhje me Shqipërinë (dublimin). Informacioni është marrë më së shumti nga artikulli homolog ne EnWiki duke u shtuar në rastet kur mungonte në artikullin origjinal. Në total numërohen 128 referenca në anglisht, shqip e japonisht, sipas origjinës përkatëse të infomacionit për të cilin shërbejnë si burim. Pas një krahasimi me artikujt homologë në gjuhët e tjera të graduar si të mirë ose të përkryer shihet se nuk vihen re dallime domethënëse.

Votimi

Diskutimi

Kanë kaluar tashmë mbi 3 muaj nga hapja e votimit. A nuk duhej të ishte përzgjedhur/refuzuar si i përkryer artikulli gjatë kësaj kohe?

@1l2l3k, po të përmend si administrator.

PS: Ka dhe artikuj të tjerë në pritje që mbase kërkojnë tanimë një përgjigje. - Klein Muçi (diskutimet) 27 shtator 2018 16:10 (CEST)