Wikipedia:Artikuj të përkryer/Kandidatura/Historia e Japonisë

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Historia e Japonisë

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol oppose vote.svg KUNDËR

Ky artikull eshte nje artikull i mire, por duke pare cilesine dhe sasine e informacionit, qe eshte me i shumte se ne artikujt e tjere te mire, propozoj qe te promovohet ne nje artikull te perkryer.--Pedanti 30 nëntor 2011 20:29 (CET)

Votimi

Per te shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull te jet perfekt votoni me {{PËR}}, {{NEUTRAL}} ose {{KUNDËR}}.

Symbol support vote.svg PËR --Pedanti 30 nëntor 2011 20:28 (CET)

  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR Nuk mendoj te jete i afte per te qene artikull perfekt pasi eshte mire aty ku eshte pra i mire. Zhvillimi i artikullit le per te deshiruar sepse per cdo nenkapitull jane thene vec 3 ose 4 rrejtsha edhe eshte shume shume pak te permbledhesh ne 4 rrejeshta shume vite hisotri e peripeci te nje kombi, eshte ndryshe po te ishte biografi e nje personi. --Arensi 1 dhjetor 2011 10:40 (CET)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR Ne fakt nuk eshte as per "Artikull i mire". Mungojne jashtezakonisht shume referenca, pra nuk eshte i mbeshtetur mire. Sportishqiptar 8 dhjetor 2011 16:29 (CET)