Wikipedia:Artikuj të përkryer/Kandidatura/Kosova

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Kosova[Redakto nëpërmjet kodit]

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR

Këtë artikull e kam punuar kryesisht vetë duke e mbështetur me burime të jashtme dhe informacione të ndodhura paraprakisht në Wikipedi. Unë do të bëj përpjekje që gjatë ecurisë së votimit ta forcoj përmbajtjen, të sjell edhe referenca shtesë, si dhe të përmirësoj gabimet që mund të më jenë përvjedhur. Kam marrë premtime edhe nga autorë të tjerë se do të punojnë në këtë artikull. Shpresoj që do ta kem edhe ndihmën tuaj që së bashku t'ia dedikojmë Kosovës një artikull të përkryer në këtë enciklopedi botërore.--Getoar TX 15 Korrik 2009 02:32 (CEST)

Votimi

Per te shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull te jet perfekt votoni me {{PËR}}, {{NEUTRAL}} ose {{KUNDËR}}.

  • Symbol support vote.svg PËR Getoar TX 15 Korrik 2009 02:32 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR --Λeternus 15 Korrik 2009 09:57 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR --LiridonPeace symbol.svg 15 Korrik 2009 20:17 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR pa diskutim --Cradel 15 Korrik 2009 20:33 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR --- Planeti 15 Korrik 2009 21:06 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR - shume me vonese, e di, por desha thjeshte te shprehesha pro per kete artikull!!! --Lagoon 20 Janar 2010 19:34 (CET)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR - Ky topik eshte shume delikat. Per fakt te keq ketu ka shume subjektivitet (si ne votim, si ne sqwiki). Se kam lexuar te gjithe, por Historia eshte shume shume delikate. Fakte si "Serbia [...] kreu një numër të madh masakrash mbi civilë në Drenicë", edhe pse i vertet, duhet cituar sesben (dhe ketu besoj se duhen burime ushtarake nderkombetare). Me vjen keq --  eagleal  12 Qershor 2010 21:40 (CEST)
Sa per ta kujtuar, kjo eshte enciklopedi, dhe duhet te prezantoj artikujt sa me NPOV te mundet. --  eagleal  12 Qershor 2010 23:10 (CEST)

Symbol keep vote.svg U miratua. Sportishqiptar 23 nëntor 2011 02:52 (CET)