Wikipedia:Artikuj të përkryer/Kandidatura/Lëvizja Anti-Duhan në Gjermaninë Naziste

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Lëvizja Anti-Duhan në Gjermaninë Naziste

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR

Pa koment.--Kristiani95 15 Qershor 2010 17:46 (CEST)

Votimi

Per te shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull te jet perfekt votoni me {{PËR}}, {{NEUTRAL}} ose {{KUNDËR}}.

  • Symbol support vote.svg PËR --Kristiani95 12 Qershor 2010 18:39 (CEST)
  • Symbol wait.svg PRITJE Shum gabime me burime, ne artikull dhe ne seksion "Referimet". --Mikullovci 16 Qershor 2010 16:29 (CEST) Symbol support vote.svg PËR --Mikullovci 26 Qershor 2010 08:56 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR --Përdoruesi:IH 26 Qershor 2010 11:54 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR --Pedanti 20 Gusht 2010 14:33 (CEST)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR - Puntori 20 Gusht 2010 15:47 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR -- Puntori 20 Gusht 2010 15:53 (CEST)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR - FlokartiKy propozim nuk ka legalitet bashkekohor,per vete faktin qe vetem ne wikipedian shqip merr kete vlere.Eshte nje anakronizem! 5 Shtator 2010 18:50 (CEST)
Kush tha qe duhet te kete legalitet bashkekohor? Eshte artikull historik! Sportishqiptar 22 nëntor 2011 21:15 (CET)