Wikipedia:Artikuj të përkryer/Kandidatura/Lufta e Dytë Botërore

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv i diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Lufta e Dytë Botërore

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR

E kandidova këtë artikull për artikujt perfektë, sepse është artikull jashtëzakonisht informativ, dhe momentalisht është njëri ndër artikujt më të mirë në Wikipedia. --Λeternus 29 Dhjetor 2006 17:31 (UTC)

  • Symbol support vote.svg PËR --Λeternus 29 Dhjetor 2006 17:31 (UTC)
  • Symbol support vote.svg PËR --Ko.S.y diskuto°) 29 Dhjetor 2006 23:17 (UTC)
  • Symbol support vote.svg PËR --Lem31 26 Shkurt 2007 18:29 (UTC)
  • Symbol support vote.svg PËR --Lagoon 13 Mars 2007 14:41 (UTC)
  • Symbol support vote.svg PËR --NY 13 Prill 2007 12:53 (UTC)
Artikulli i dytë perfekt, dhe NY bene nje faqe n'veti n.q.s. se do me propozua nje artikull. --Proud To Be Albanian diskuto°) 15 Prill 2007 01:34 (UTC)