Wikipedia:Artikuj të përkryer/Kandidatura/Motörhead

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv i diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Motörhead

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol oppose vote.svg KUNDËR

E kandidoj ket artikull, sepse tashme (nga kur e kam filluar) me duket qe ka arrit nje livel te madh te sq wiki, edhe mund te jete si shembull per artikuj te tjere muzike. --Lem31 28 Prill 2007 20:45 (UTC)

  • Symbol support vote.svg PËR --Lem31 28 Prill 2007 20:45 (UTC)
  • Symbol support vote.svg PËR --Proud To Be Albanian diskuto°) 2 Maj 2007 18:21 (UTC)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR - Ka jashtëzakonisht shumë gabime gramatikore. Duhet të lektorohet dhe pastaj të kandidohet për artikull perfekt. --Λeternus 2 Maj 2007 18:36 (UTC)
    mah, per mua mund te kishte, jo ka. ne fillim e kam shkruajtur une gjith artikullin, edhe pastaj (sepse e disha qe kishta disa gabime) ja bere me lexuar personava tjere, qe ma rregulluan icik. Pastaj e lexova une vete nga 2-3 here edhe them se gjith gabime-t qe mund te ishin nuk jane me. Ky eshte mendimi im, por po te gjesh gabime qe une nuk kam pa mund edhe ti korregosh ti. Ne fund fundi ky artikull me duket shum informativ edhe i bukur grafikisht, edhe them se e meriton nje vend te WP:AP shqipe. --Lem31 2 Maj 2007 18:52 (UTC)
  • Symbol support vote.svg PËR - (Puntori 1 Korrik 2007 08:34 (UTC))
  • Symbol neutral vote.svg ASNJANËS — Vë vjen keq ta them por akoma duhen rregulluar disa gabime, sidomos gramatikore. Deri atehere jam neutral, pasi artikulli, ne fund te fundit eshte i mire. --Eagleal  1 Korrik 2007 12:12 (UTC)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR gabime gramatikore.
Nëse e "zbutni" edhe pak fillimin do të ishte super. Edhe po e vrej që Historin po e filloni menjëher me vite. Aty në intro ka pjesë të historisë ndoshta do të ishte mirë që ato pjesë të përfocohen dhe të futen si hymje në seksionin e Historis pas së cilave fillon ndarja kohore sipas pikave ekstreme në historin e bendit, të titulluara sipas paraqitjes së tyre në intron e historisë. Kështu po më duket arrihet që vazhdushmëria e artikullit të mbahet deri në fund duke u përmbyllur në seksionet me informata plotësuese për ata që duan edhe më thellë të hynë. Po mendojë Fjalori (Info), Leksikoni, Enciklopedia dhe orientimi për Studim, kjo e fundit nuk bëhet këtu por jepen rrugët --Hipi Zhdripi 1 Korrik 2007 13:56 (UTC)

Rezultati: PËR, kjo d.m.th. ky artikull eshte tani zyrtare perfekt. --Lem31 1 Korrik 2007 16:19 (UTC)
Artikulli nuk pati votat e mjaftueshme per tu shpallur AP. --Olsi (diskutimet) 29 maj 2016 03:06 (CEST)