Wikipedia:Artikuj të përkryer/Kandidatura/Numri i thjeshtë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Numri i thjeshtë

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol oppose vote.svg KUNDËR

Ky artikull në encikloopedinë ruse është zgjedhur ndër artikujt më të mirë prandaj unë vendosa që ta përkthej dhe besoj se përkthimi është i kualitetit të lartë ka disa probleme të vogla me referencat. Unë mendoj se edhe në vikipedinë shqipe meriton të citohet si ndër artikujt më të mirë. Do të kisha dashur që këtë artikull d.m.th përkthimin e tij ta vlerësonte një matematikan profesionist por për fat të keq momentalisht nuk i kemi.--Armend 8 Mars 2009 00:57 (CET)

Merre spell-checker, se po më duket ka disa gabime. Une po e fusë por prap se prap ti kontrollo.--Hipi Zhdripi 8 Mars 2009 02:04 (CET)

polinomiale, pseudorastësishëm - nuk e kap spell çekiqi--Hipi Zhdripi 8 Mars 2009 02:13 (CET)

Ka më se një vit që këtë artikull e kam kandiduar për artikull perfekt por ka kaluar pa u vërejtnga përdoruesit tjerë. Ju lutem votoni dhe komentoni.--Armend 5 Qershor 2010 13:19 (CEST)

Votimi

Per te shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull te jet perfekt votoni me {{PËR}}, {{NEUTRAL}} ose {{KUNDËR}}.

  • Symbol support vote.svg PËR --Përdoruesi:Armend
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR --Wikipedia ruse nuk eshte standard i mire. Gjithsej jane 4 referenca komplet te pamjaftueshme per artikullin. Sportishqiptar 23 nëntor 2011 03:57 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Nuk u miratua -- Sportishqiptar 30 nëntor 2011 16:52 (CET)