Wikipedia:Artikuj të përkryer/Kandidatura/Olympique Lyonnais

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Olympique Lyonnais

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR


Kam punuar personalisht me kete artikull per dy dite dhe e kam shijuar shume punen pasi eshte nje artikull fantastik. Sipas meje, eshte nje artikull i sakt, dhe jam perpjektur ta shkruaj me sa me shume sakte dhe sa me pak gabime. Mendoj nga ana strukturale, stilistikore dhe pamja e meriton te jete nje artikull i perkryer i wikipedias shqiptare, prandaj ftoj koleget te votojn. Flm

Votimi

Per te shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull te jetë perfekt votoni me Symbol support vote.svg PËR , Symbol neutral vote.svg ASNJANËS ose Symbol oppose vote.svg KUNDËR.

  • Symbol support vote.svg PËR Një sugjerim i vogël: Moduli C1 që bën të mundur listimin e referencave nuk i njeh gjuhët me emrin e tyre të plotë por vetëm me kodet përkatëse. Pra, jo "Albanian" apo "Shqip" por vetëm "sq". Në rastin tënd ke përdorur "French" e artikulli është kategorizuar te artikujt që ka nevojë për ndërhyrje pasi gjuha konsiderohet e panjohur. Zëvëndësoje te katër referencat fjalën "French" me "fr" dhe besoj se problemi do të zgjidhet. Mund ta bëja dhe unë por mendova ta shkruaja këtu që ta lexojë kushdo si fakt në lidhje me procesin e referimit. - Klein Muçi (diskutimet) 23 nëntor 2018 13:28 (CET)
  • Symbol support vote.svg PËR --1l2l3k (diskutimet) 25 nëntor 2018 13:46 (CET)
  • KOMENT – duhet të përmirësohet ende për të plotësuar kriteret e një artikulli të përkryer:
  1. seksioni Historia s'ka burime
  2. përmban shumë wiki-lidhje të kuqe
Kur të rregullohen këta, do vazhdoj vlerësimin — Βατο (diskutimet) 3 janar 2019 17:49 (CET)
Dakord per seksionin Historia, po per lidhjet e kuqe mendoj qe nuk duhet te behen problem. Ne enwiki jane kriter mospromovimi, po nuk mendoj qe duhet te jene ne sqwiki, pasi wiki yne eshte shume i varfer, dhe personalisht mendoj qe thjeshte influencojne perdoruesin te filloje artikullin respektiv. Gjithsesi jam i hapur qe te futet ne kritere, po, si thashe me siper, do jete restriktiv si kriter dhe ndaloje nxitjen e artikujve te rinj. --1l2l3k (diskutimet) 7 janar 2019 18:43 (CET)
Edhe unë mendoj se wiki-lidhjet e kuqe nuk duhet të jenë kriter mospromovimi, por mendoj se disa nga ato lidhje përfaqësojnë tema të rëndësishëme që ndihmojnë kuptimin e plotë të artikullit duke i dhënë lexuesit mundësinë e zgjerimit të njohurisë rreth tij. Shembuj janë në këtë rast: trajneri Bruno Génésio; lojtarët: Michael Essien, Florent Malouda, Sidney Govou, Juninho, Cris, Mahamadou Diarra, Patrick Müller etj. sipas ndjeshmërisë e redaktorit që zgjeron artikullin kryesor, në këtë rast @Sadsadas,Βατο (diskutimet) 7 janar 2019 22:57 (CET)
Nqs jan shum linke te kuqe atehere dmth q askush nk ka dal vullnetar per ti ndertuar, dhe mendoj q nk ka lidhje fare me vleresimin. Do te doja ti krijoja por fatkeqsisht jam vetem 1 person e vetem 2 duar, dhe aktualisht po merrem edhe me 100 faqe te tjera ketu ne sq.wiki. Sa per historine, jam dakord me ato q lexova dhe do te vendos disa referenca.@Βατο,, @1l2l3k, Sadsadas (diskutimet) 8 janar 2019 00:43 (CET)
  • Problemi i referencave tek sektori i historise u zgjidh.Sadsadas (diskutimet) 8 janar 2019 01:05 (CET)
  • @Sadsadas, @1l2l3k, lidhjet e kuqe që vendosa më para i krijova vetë, të tjerat do krijohen me kalimin e kohës. — Βατο (diskutimet) 10 janar 2019 14:51 (CET)
@Βατο,, të falenderoj për voten pro, artikujt e krijuar me përkthim do përpiqem ti bej ndonje rregullim ose shtim kategorie.Sadsadas (diskutimet) 10 janar 2019 15:13 (CET)
Symbol keep vote.svg U miratuaΒατο (diskutimet) 25 janar 2019 13:01 (CET)