Wikipedia:Artikuj të përkryer/Kandidatura/Panthera leo leo

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Panthera leo leo

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR

Diskutimi

Fillimisht mendova që ta kandidoj për artikull të mirë, por pasi e rishikova artikullin mendova që ta kandidoj për WP:APK. Mendoj që i përbush kriteret, i mirë referencuar dhe ia vlen ta lexosh. Ka informacione të bollshme në lidhje me temën që trajton. - Alban (diskutimet) 3 gusht 2019 07:51 (CEST)

Pashë që artikulli është përkthimi jo i plotë i artikullit en:Panthera leo leo, mendoj se duhen shtuar edhe pjesat që mungojnë. Pas shtesave, do të votoj pro gradimit si artikull i përkryer. – Βατο (diskutimet) 3 gusht 2019 09:37 (CEST)
Βατο fillimisht duhet te te sqaroj dicka: ne en-wiki jane bere disa diskutime rreth nenllojeve te luanit. Diskutimi eshte mbyllur dhe tani ekzistojne vetem 2 "nen-artikuj" per luanin. Po te shohesh ne sq-wiki ekzistojne disa artikuj ne lidhje me luanin. Nenllojet e tjera ne en-wiki jane bere te gjitha redirect tek P. l. leo ndersa une nuk e kam bere kete gje ne sq-wiki per disa arye te forta; kam referenca me vlere qe vertetojne fjalet qe po them. Prandaj nuk e kam perkthyer te gjith atikullin sepse pak nga informacioni atje ndodhet tek artikujt e tjere ne sq-wiki (siç kemi "Historia e Japonisë" qe nuk eshte shtuar info e plote tek artikulli Japonia). - Alban (diskutimet) 3 gusht 2019 16:15 (CEST)
Punetor i Rregullt5 unë nuk kam njohuri të thella mbi temën, por artikullit në sq.wiki i mungojnë disa pjesa, psh. pjesa e fundit e seksionit "Kërkimet gjenetike", dhe sidemos tek seksionet "Kërcënimet" dhe "Konservimi" të cilat s'kan as 1/4 e informacionit të artikullit në en.wikit. Në gjendjen e tanishme, përmbajtja e këtyre seksioneve nuk është mjaft e gjërë për të mbuluar temat. – Βατο (diskutimet) 3 gusht 2019 18:29 (CEST)
@Punetor i Rregullt5, pjesët që më dukeshin të domosdoshme i shtova vetë. – Βατο (diskutimet) 3 gusht 2019 20:40 (CEST)

Votimi

Symbol keep vote.svg U miratuaΒατο (diskutimet) 30 shtator 2019 15:03 (CEST)