Wikipedia:Artikuj të përkryer/Kandidatura/Perikliu

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Perikliu

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR
Votimi

Per te shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull te jet perfekt votoni me {{PËR}}, {{NEUTRAL}} ose {{KUNDËR}}. – Komenti i mëparshëm i pa firmosur ishte shtuar nga Kristian95~sqwiki (diskutimiredaktime) 23 nëntor 2011 23:50 (CET).

  • Symbol support vote.svg PËR --Pedanti 23 nëntor 2011 23:50 (CET)
  • Pyetje per artikullshkruesin kryesor, Pedantin:
  1. Gjatë Luftës së Peloponezit, Perikliu filloi një "strategji të madhe" strategjike, qëllimi i së cilës ishte lodhja e armikut dhe ruajtja e status kuo-së. C'eshte kjo "strategji e madhe" strategjike?

U rregullua.--Pedanti 27 nëntor 2011 22:25 (CET)

  • Symbol support vote.svg PËR -- Nuk e lexova gjithe artikullin, pasi antikiteti grek dhe une nuk shkojme shume dakord, po lexova 80% e bera ca korigjime te parendesishme. Pedanti ka bere nje perkthim jashtezakonisht te mire te nje artikulli qe eshte shkruar kryesisht nga User:Yannismarou, nje administrator grek i Wikipedias angleze. Ne anglisht artikulli ka yllin e persosjes dhe kam nderin te them "PER" me kenaqesi edhe per sqwiki. Faleminderit Pedant, per nje artikull qe e pasuron shume sqwikin. Sportishqiptar 28 nëntor 2011 14:24 (CET)
  • Symbol support vote.svg PËR --GalateaTeuta 30 nëntor 2011 21:10 (CET)
  • Symbol keep vote.svg U miratua. -- Sportishqiptar 5 dhjetor 2011 16:29 (CET)