Wikipedia:Artikuj të përkryer/Kandidatura/Shtetet e Bashkuara

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Shtetet e Bashkuara

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR

Ky artikull është përkthyer gati në plotni nga versioni anglisht, duke shpresuar se ky është punim më përmbledhës dhe neutral për Shtetet e Bashkuara. Unë po bëj përpjekje, në ndërkohë, për ta zgjeruar edhe më tej dhe për të eliminuar gabime të mundshme të shtypit. Megjithatë, gjendja e tij e tanishme ofron cilësi për kandidim.--Getoar TX 10 Qershor 2009 01:53 (CEST)

Votimi

Per te shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull te jet perfekt votoni me {{PËR}}, {{NEUTRAL}} ose {{KUNDËR}}.

  • Symbol support vote.svg PËR Getoar TX 10 Qershor 2009 01:53 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR Liridon 10 Qershor 2009 11:11 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR --Λeternus 10 Qershor 2009 11:58 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR - nuk e kam lexuar por duket premtues, po i shtoj edhe hartën interaktive të shteteve --Cradel 30 Qershor 2009 19:04 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR - Planeti 4 Korrik 2009 20:39 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR - --Armend 4 Korrik 2009 21:43 (CEST)

Symbol keep vote.svg U miratua--Cradel 4 Korrik 2009 22:34 (CEST)