Wikipedia:Artikuj të përkryer/Kandidatura/Tigri kundër luanit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Tigri kundër luanit

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR


Vendosa që ta kanditoj këtë artikull. Mendoj se ka informacione të besueshme e të sakta rreth temës që trajton (krahasime shkencore) dhe referenca të mjaftueshme (151). Referencat në shqip për këtë artikull janë të pakta e jo të sakta (numri më i madh i referencave është në anglisht)

Votimi

Per te shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull te jetë perfekt votoni me Symbol support vote.svg PËR , Symbol neutral vote.svg ASNJANËS ose Symbol oppose vote.svg KUNDËR.


Symbol keep vote.svg U miratuaΒατο (diskutimet) 3 janar 2019 22:15 (CET)