Wikipedia:Artikuj të përkryer/Kandidatura/Walter Gargano

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Walter Gargano

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol oppose vote.svg KUNDËR

Është një arikull që e meriton të jet i përkryer.--Sadsadas 10 Qershor 2014, 23:16 (CET) ; Votimi 'Per te shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull te jet perfekt votoni me {{PËR}}, {{NEUTRAL}} ose {{KUNDËR}}.

  • Symbol neutral vote.svg ASNJANËS - Mendoj të paktë të futet tek artikujt e mirë. Visi90 (diskutimet) 8 shtator 2015 22:36 (CEST)
  • Symbol support vote.svg PËR - --Arianit (diskutimet) 13 shtator 2015 15:35 (CEST)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËRAT44 DISKUTO 12 korrik 2016 01:01 (CEST)
  • Symbol oppose vote.svg KUNDËR Nuk plotëson kushtet për artikull të përkryer, ndoshta artikull i mirë por duke parë gjendjen sot të artikullit përsëri dyshoj. Është artikull për një person që është ende futbollist aktiv, dhe përmbajtja e artikullit duhet të përditësohet shpesh.--Liridon (diskutimet) 12 korrik 2016 10:21 (CEST)
Symbol delete vote.svg Nuk u miratua--Liridon (diskutimet) 12 korrik 2016 10:21 (CEST)