Wikipedia:Artikuj të përkryer/kandidatura

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Shkurtesa [+]
WP:APK
Cscr-candidate.svg
Këtu vendoset se cilët artikuj janë të përkryerWikipedia.

Për t'u pranuar një artikull si artikull të përkryer, bëhet një votim i cili përcakton nëse artikulli përmbush këto kritere. Për këtë ndëmerret një votim, ku së paku dy të tretat duhet të jenë Symbol support vote.svg PËR , por vlerësimi i fundit gjithsesi do të merret nga një admin mbyllës, i cili do bazohet në argumentimet e diskutuesve për përmbushjen e kritereve, e jo vetëm në vota. Mbyllja nga një jo-admin gjithashtu është e mundur nëse të gjitha palët janë paqësore për miratim apo mosmiratim. Artikulli do mbahet për votim minimumi një jave dhe maksimumi katër muaj. Nëse pas 4 muajsh akoma nuk ka 3 vota, atëherë votimi vazhdon derisa 3 përdorues të kenë votuar.

Propozimi[redakto tekstin burimor]

Për të propozuar një artikull vendosni {{APK}} te faqja e artikullit.

Stampa të dobishme[redakto tekstin burimor]

 • {{PËR}}
 • {{KUNDËR}}

Pastroje cache të shërbyesit (server)

Kandidatët[redakto tekstin burimor]

Olympique Lyonnais[redakto tekstin burimor]

Kam punuar personalisht me kete artikull per dy dite dhe e kam shijuar shume punen pasi eshte nje artikull fantastik. Sipas meje, eshte nje artikull i sakt, dhe jam perpjektur ta shkruaj me sa me shume sakte dhe sa me pak gabime. Mendoj nga ana strukturale, stilistikore dhe pamja e meriton te jete nje artikull i perkryer i wikipedias shqiptare, prandaj ftoj koleget te votojn. Flm

Votimi[redakto tekstin burimor]

Per te shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull te jetë perfekt votoni me Symbol support vote.svg PËR , Symbol neutral vote.svg ASNJANËS ose Symbol oppose vote.svg KUNDËR.

 • Symbol support vote.svg PËR Një sugjerim i vogël: Moduli C1 që bën të mundur listimin e referencave nuk i njeh gjuhët me emrin e tyre të plotë por vetëm me kodet përkatëse. Pra, jo "Albanian" apo "Shqip" por vetëm "sq". Në rastin tënd ke përdorur "French" e artikulli është kategorizuar te artikujt që ka nevojë për ndërhyrje pasi gjuha konsiderohet e panjohur. Zëvëndësoje te katër referencat fjalën "French" me "fr" dhe besoj se problemi do të zgjidhet. Mund ta bëja dhe unë por mendova ta shkruaja këtu që ta lexojë kushdo si fakt në lidhje me procesin e referimit. - Klein Muçi (diskutimet) 23 nëntor 2018 13:28 (CET)
 • Symbol support vote.svg PËR --1l2l3k (diskutimet) 25 nëntor 2018 13:46 (CET)
 • KOMENT – duhet të përmirësohet ende për të plotësuar kriteret e një artikulli të përkryer:
 1. seksioni Historia s'ka burime
 2. përmban shumë wiki-lidhje të kuqe
Kur të rregullohen këta, do vazhdoj vlerësimin — Βατο (diskutimet) 3 janar 2019 17:49 (CET)
Dakord per seksionin Historia, po per lidhjet e kuqe mendoj qe nuk duhet te behen problem. Ne enwiki jane kriter mospromovimi, po nuk mendoj qe duhet te jene ne sqwiki, pasi wiki yne eshte shume i varfer, dhe personalisht mendoj qe thjeshte influencojne perdoruesin te filloje artikullin respektiv. Gjithsesi jam i hapur qe te futet ne kritere, po, si thashe me siper, do jete restriktiv si kriter dhe ndaloje nxitjen e artikujve te rinj. --1l2l3k (diskutimet) 7 janar 2019 18:43 (CET)
Edhe unë mendoj se wiki-lidhjet e kuqe nuk duhet të jenë kriter mospromovimi, por mendoj se disa nga ato lidhje përfaqësojnë tema të rëndësishëme që ndihmojnë kuptimin e plotë të artikullit duke i dhënë lexuesit mundësinë e zgjerimit të njohurisë rreth tij. Shembuj janë në këtë rast: trajneri Bruno Génésio; lojtarët: Michael Essien, Florent Malouda, Sidney Govou, Juninho, Cris, Mahamadou Diarra, Patrick Müller etj. sipas ndjeshmërisë e redaktorit që zgjeron artikullin kryesor, në këtë rast @Sadsadas,Βατο (diskutimet) 7 janar 2019 22:57 (CET)
Nqs jan shum linke te kuqe atehere dmth q askush nk ka dal vullnetar per ti ndertuar, dhe mendoj q nk ka lidhje fare me vleresimin. Do te doja ti krijoja por fatkeqsisht jam vetem 1 person e vetem 2 duar, dhe aktualisht po merrem edhe me 100 faqe te tjera ketu ne sq.wiki. Sa per historine, jam dakord me ato q lexova dhe do te vendos disa referenca.@Βατο,, @1l2l3k, Sadsadas (diskutimet) 8 janar 2019 00:43 (CET)
 • Problemi i referencave tek sektori i historise u zgjidh.Sadsadas (diskutimet) 8 janar 2019 01:05 (CET)
 • @Sadsadas, @1l2l3k, lidhjet e kuqe që vendosa më para i krijova vetë, të tjerat do krijohen me kalimin e kohës. — Βατο (diskutimet) 10 janar 2019 14:51 (CET)
@Βατο,, të falenderoj për voten pro, artikujt e krijuar me përkthim do përpiqem ti bej ndonje rregullim ose shtim kategorie.Sadsadas (diskutimet) 10 janar 2019 15:13 (CET)
 • Symbol support vote.svg PËR – problemet u zgjidhën, artikukulli i plotëson kriteret. — Βατο (diskutimet) 10 janar 2019 15:00 (CET)

Arjen Robben[redakto tekstin burimor]

Votimi[redakto tekstin burimor]

Per te shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull te jetë perfekt votoni me Symbol support vote.svg PËR , Symbol neutral vote.svg ASNJANËS ose Symbol oppose vote.svg KUNDËR.

 • Symbol support vote.svg PËR - Artikulli është i shkruar mirë, të gjitha të dhënat mbështeten nga burimet dhe përmbajtja përshkruan të gjitha çështjet që ndikojnë në temë. — Βατο (diskutimet) 3 janar 2019 16:58 (CET)
 • Symbol support vote.svg PËR - Përmbush kriteret. --1l2l3k (diskutimet) 7 janar 2019 18:45 (CET)

Edwin van der Sar[redakto tekstin burimor]

Votimi[redakto tekstin burimor]

Per te shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull te jetë perfekt votoni me Symbol support vote.svg PËR , Symbol neutral vote.svg ASNJANËS ose Symbol oppose vote.svg KUNDËR.

Artem Kravets[redakto tekstin burimor]

Votimi[redakto tekstin burimor]

Per te shpehur qendimin tuaj se duhet apo jo ky artikull te jetë perfekt votoni me Symbol support vote.svg PËR , Symbol neutral vote.svg ASNJANËS ose Symbol oppose vote.svg KUNDËR.

Arkiva e artikujve[redakto tekstin burimor]

Artikulli Data e propozimit Pranuar/Refuzuar më Rezulatati Propozuar nga
Leonardo da Vinci 26 gusht 2006 13 mars 2007 Symbol keep vote.svg U miratua Ko.S.ystem.OV@
Lufta e Dytë Botërore 29 dhjetor 2006 15 prill 2007 Symbol keep vote.svg U miratua Aeternus
Motörhead 28 prill 2007 1 korrik 2007 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Lem31
Dream Theater 23 qershor 2007 1 korrik 2007 Symbol keep vote.svg U miratua Aeternus
Shkenca Islame 11 dhjetor 2007 10 maj 2008 Symbol keep vote.svg U miratua Puntori
Skocia 17 maj 2008 7 qershor 2008 Symbol keep vote.svg U miratua Cradel
Gjermania 23 tetor 2008 6 janar 2009 Symbol keep vote.svg U miratua NY
Shtetet e Bashkuara 10 qershor 2009 4 korrik 2009 Symbol keep vote.svg U miratua Getoar TX
Fizika 2 shtator 2008 31 korrik 2010 Symbol keep vote.svg U miratua Aeternus
Mekanika e Hamiltonit 2 shtator 2008 22 nentor 2011 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Aksoquant
Arti Islam 24 nëntor 2008 31 korrik 2010 Symbol keep vote.svg U miratua Puntori
Kosova 15 korrik 2009 15 korrik 2009 Symbol keep vote.svg U miratua Getoar TX
Numri i thjeshtë 8 Mars 2009 30 nentor 2011 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Armend
Roma e lashtë 10 Mars 2010 31 korrik 2010 Symbol keep vote.svg U miratua Kristiani95
Forca 5 qershor 2010 31 korrik 2010 Symbol keep vote.svg U miratua Mikullovci
Lëvizja Anti-Duhan në Gjermaninë Naziste 12 qershor 2010 26 Shkurt 2011 Symbol keep vote.svg U miratua Kristiani95
Acrocanthosaurus 1 gusht 2010 22 nentor 2011 Symbol keep vote.svg U miratua Pedanti
David Guetta 7 shtator 2011 1 dhjetor 2011 Symbol keep vote.svg U miratua Liridoni
Perikliu 23 nëntor 2011 5 dhjetor 2011 Symbol keep vote.svg U miratua Pedanti
Jakup Mato 10 tetor 2011 21 dhjetor 2011 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua PersonPaOpinion
Enver Hoxha 1 nëntor 2011 6 dhjetor 2012 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Arensi
Relativiteti i përgjithshëm 29 nëntor 2011 6 dhjetor 2012 Symbol keep vote.svg U miratua Pedanti
Historia e Japonisë 30 nëntor 2011 6 dhjetor 2012 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Pedanti
Walter Gargano 10 qershor 2014 12 korrik 2016 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Sadsadas
Donat Kurti 16 Mars 2011 12 korrik 2016 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Tfts
Cristiano Ronaldo 28 dhjetor 2014 12 korrik 2016 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Sadsadas
Gjeografia e Shqipërisë 10 qershor 2013 28 nëntor 2016 Symbol keep vote.svg U miratua Klein Muçi
Ferrari 11 qershor 2013 28 nëntor 2016 Symbol keep vote.svg U miratua Visi90
Harry Potter 26 mars 2018 3 prill 2018 Symbol keep vote.svg U miratua Klein Muçi
Harry Potter dhe Guri Filozofal (filmi) 24 korrik 2018 27 shtator 2018 Symbol keep vote.svg U miratua Klein Muçi
Kalaja e Petrelës 25 shkurt 2018 27 shtator 2018 Symbol delete vote.svg Nuk u miratua Klein Muçi
Tigri kundër luanit 20 gusht 2018 3 janar 2019 Symbol keep vote.svg U miratua Punetor i Rregullt5