Wikipedia:Botët/Gjëndja

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Politika e Robotëve · Kërkesë për miratim (Bot requests) · Grupi i miratimit i Robotëve (GIMR)
Crystal Clear action run.png
Kuvendi operatorëve së botëve · Gjëndja dhe lista e Robotëve · Vegla GIMR për Admin


Lista e robotëve me titull[Redakto nëpërmjet kodit]

Freskimi i fundit: 13 dhjetor 2008
Emri Qëllimi Pronari/Mirëmbajtësi Data e miratimit Redaktime Statusi Lidhja e miratimit
AlleborgoBot Pywikipedia framework. InterWiki. Alleborgo
3
__-Aktivë
Amirobot Pywikipedia framework. InterWiki në mënyrë automatike. Amir (fa) 2 Mars 2009
?
__-Aktivë
ArthurBot Pywikipedia framework. InterWiki dhe Link_FA në mënyrë automatike. Mercy 3 Nëntor 2008
1527
__-Aktivë
BetBot Pywikipedia framework. InterWiki. Manual Bet_0
12618
__-Aktivë
BodhisattvaBot Pywikipedia framework. InterWiki. Manual / Auto (I Mbikqyrur) Dalibor Bosits 25 Mars 2008
1265
__-Aktivë
BotMultichill Multichill
5508
__-Aktivë
Botz Sebcaen (fr)
13
__-Jo aktivë
Byrialbot Byrial
916
__-Aktivë
CarsracBot Lidhje Interwiki. Manual. Pywikipedia Framework. ?? 14 Maj 2008
2787
__-Aktivë
CERabot Pywikipedia framework. InterWiki në oraret e punës, automatik. CERminator 16 Tetor 2008
550
__-Aktivë
Darkicebot Pywikipedia framework. InterWiki. Auto (I Mbikqyrur) Razorflame 16 Shkurt 2009
?
__-Aktivë
DragonBot Jacob Jose (ml) 12 Tetor 2007
3648
__-Aktivë
EagleBot Vendosje e "miseardhjes" në faqen e diskutimit të përdoruesve të rinj (më detaje). Detyra me porosi. Eagleal 17 Qershor 2007
6333
__-Aktivë
Escarbot Escarbot (fr)
41190
__-Aktivë
FiriBot Lidhje Interwiki. Zakonisht automatik. Pywikipedia Framework. FiriBot (ru) 14 Maj 2008
132
__-Aktivë
JAnDbot JAn Dudík (cs)
15637
__-Aktivë
Kwjbot InterWiki. Automatik - Përditë. PyWikipedia Framework. Kwj2772 (ko) 7 Janar 2009
?
__-Aktivë
Ginosbot Lidhje Interwiki. Zakonisht automatik (i mbikqyrur). Pywikipedia Framework. Ginosal 14 Maj 2008
179
__-Aktivë
GnawnBot InterWiki. Automatik - Përditë. PyWikipedia Framework. StormDaebak (ko) 7 Janar 2009
?
__-Aktivë
KoBot Ko.S.ystem.OV@
2
__-Jo aktivë
Kompjuteri Interwiki linking, double redirect fixing, commons delinking (for cases where commonsdelinker fails). Automatik. White Cat (commons) 22 Prill 2008
1254
__-Aktivë
Le Pied-bot EDUCA33E (fr)
664
__-Aktivë
MelancholieBot Automarik. InterWiki. PyWikipedia framework. Melancholie 1 Qershor 2008
1656
__-Aktivë
MenoBot InterWiki. Pywikipedia framework. EMeno25 28 Dhjetor 2007
154
__-Aktivë
NobelBot Pywikipedia framework. InterWiki në mënyrë automatike. محمد نبيل برّيري
?
__-Aktivë
OKBot Interwiki. Pywikipedia bot framework OsamaK (ar) 28 Dhjetor 2007
5
__-Aktivë
PixelBot Interwiki. Pywikipedia bot framework Pixelfire (de) 28 Dhjetor 2007
551
__-Aktivë
Ptbotgourou Pywikipedia framework. InterWiki, automatik. Gdgourou 16 Tetor 2008
426
__-Aktivë
Robbot Andre Engels
1218
__-Aktivë
Roboti InterWiki, Rregullim i artikujve, nd. Dori
3654
__-Jo aktivë
Rubinbot InterWiki. Automatik - Përditë. PyWikipedia Framework. Rubin16 (ru) 19 Janar 2009
?
__-Aktivë
SieBot Siebrand
28958
__-Aktivë
Synthebot InterWiki. Automatik ose manual (me supervizion). PyWikipedia framework. Julian Mendez (en) 11 Qershor 2008
2187
__-Aktivë
Soulbot Interwiki (Pywikipedia framework - interwiki.py). Soulkeeper (no) 24 Nëntor 2007
69
__-Aktivë
SpBot Lidhje Interwiki. Zakonisht automatik (i mbikqyrur). Pywikipedia Framework. Euku (de) 14 Maj 2008
333
__-Aktivë
Sz-iwbot Shizhao (meta)
472
__-Jo aktivë
Thijs!bot Thijs! (nl)
20699
__-Aktivë
TuvicBot Tuvic
1219
__-Aktivë
TXiKiBoT TXiki (eu)
33898
__-Aktivë
VolkovBot Volkov (ru)
18117
__-Aktivë
WikiDreamer Bot InterWiki. Automatik - Përditë. PyWikipedia Framework. WikiDreamer (fr) 24 Qershor 2008
675
__-Aktivë
YurikBot Yurik (en)
6328
__-Aktivë
Zwobot Head (de) 12 Tetor 2007
382
__-Aktivë
zxabot Pywikipedia framework. InterWiki, automatik në mbikqyrje JaynFM (de) 16 Tetor 2008
12
__-Aktivë