Wikipedia:Botët/Grupi i miratimit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Politika e Robotëve · Kërkesë për miratim (Bot requests) · Grupi i miratimit i Robotëve (GIMR)
Crystal Clear action run.png
Kuvendi operatorëve së botëve · Gjëndja dhe lista e Robotëve · Vegla GIMR për Admin
Shkurtesa [+]
WP:GIMR
Shkurtesa [+]
WP:BAG
Administratorë (sipas emrit) Firma B'krat? Sysop? svn? Nota
Antarë aktivë (Administratorë)
Ammartivari (diskutimetredaktimetbllokimembrojtjegrisjezhvendosje) AMMARTIVARI DISKUTO Jo Po Jo
Eagleal (diskutimetredaktimetbllokimembrojtjegrisjezhvendosje)   eagleal  Po Po Jo
Liridon (diskutimetredaktimetbllokimembrojtjegrisjezhvendosje) Liridon (diskutimet) Po Po Jo
Përdorues (sipas emrit) Firma 'bkrat? Sysop? svn? Nota
Antarë jo aktive
Aeternus (diskutimetredaktimetbllokimembrojtjegrisjezhvendosje) Λeternus Jo Po Jo
Bet_0 (diskutimetredaktimetbllokimembrojtjegrisjezhvendosje) bet_0 Jo Po Jo
Dan (diskutimetredaktimetbllokimembrojtjegrisjezhvendosje) (Hipi Zhdripi) Hipi Zhdripi Jo Po Jo
Dori (diskutimetredaktimetbllokimembrojtjegrisjezhvendosje) Dori | Diskuto Po Po Jo
Cradel (diskutim · kontribute)) Cradel Jo Jo Jo
Lagoon (diskutim · kontribute)) Lagoon Jo Jo Jo
Lem31 (diskutim · kontribute)) Lem31 Jo Jo Jo
Ko.S.ystem.OV@ (diskutimetredaktimetbllokimembrojtjegrisjezhvendosje) Proud To Be Albanian diskuto°) Jo Po Jo
Mr._Pseudo (diskutim · kontribute)) - Mr.Pseudo Jo Jo Jo
Puntori (diskutimetredaktimetbllokimembrojtjegrisjezhvendosje) (Puntori) Jo Po Jo

Të tjerë[Redakto nëpërmjet kodit]

Ata lart janë ata më aktivët në çështjet administrative. Si do qoftë, ka edhe përdorues të tjerë. Kush do të listohet dhe të bëj pjes, mund të shtoj emrin poshtë. Rekomandohet që të keni të paktën 400 redaktime:

  • ...