Wikipedia:Botët/Kërkesë për miratim/GnawnBot

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search


GnawnBot[Redakto nëpërmjet kodit]

detyratkontributetnr. redakt.logszhvendosjeblloko përdoruesinblloko logflag logflag bot


Operator: StormDaebak

Automatik apo i shoqëruar:automatic, but supervised

Gjuhë programimi:python

Përmbledhja e përdorimit:interwiki add/fix

Periudha e redaktimit (p.sh. gjithnjë, përditë, njëherë,...):daily

2-3 edits maximum per min Ritmi i redaktimeve:

Ka titullin? (Po/Jo):Not here, but 30+ flags from other projects [1]

Hollësitë e përdorimit:autonomous mode, manually assisted if needed

Diskutimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Votimi[Redakto nëpërmjet kodit]

  • Symbol support vote.svg PËR - Puntori 7 Janar 2009 13:46 (CET)
  • Symbol keep vote.svgSymbol support vote.svg U pranua me shpejtësi (Speedily Approved). - duke u bazuar ne flamujt qe ka ne wikipediat tjera si dhe ne kerkesen e bere qe prej ditesh. Puntori 7 Janar 2009 13:51 (CET)