Wikipedia:Botët/Kërkesë për miratim/AIbot

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

AIbot[Redakto nëpërmjet kodit]

detyratkontributetnr. redakt.logszhvendosjeblloko përdoruesinblloko logflag logflag bot


Operator: Liridon

Automatik apo i shoqëruar: i shoqëruar

Gjuhë programimi: fillimisht me softuerin AutoWikiBrowser, më pas pywikipedia

Përmbledhja e përdorimit fillimisht ndryshime kozmetike, më pas importim automatik i artikujve

Periudha e redaktimit (p.sh.. gjithnjë, përditë, njëherë,...): përditë

Ritmi i redaktimeve: ~200~ për ditë

Ka titullin? (Po/Jo): Jo

Hollësitë e përdorimit: Fillimisht, nuk dua të shfrytëzoj llogarinë kryesore për redaktime gjysmë-automatike, për redaktime të vogla në masë, preferoj tja delegoj një llogarie dytësor, por edhe më mirë nëse do kishte privilegje të botit. Procesi është i nevojshëm për WikiProjekti Spanja, ku planifikohen mbi 2000 artikuj, me strukture te organizuar si ajo e importimit automatik. Ne projekt, dhe krijimin e artikujve marrin pjesë plot përdorues, dhe nuk përmirësoj gabimet e mundshme, prandaj është e lehtë që me redaktime gjysmë-automatike me AutoWikiBrowser ky proces të thjeshtëzohet. --Liridon (diskutimet) 25 mars 2016 21:24 (CET)

Diskutimi[Redakto nëpërmjet kodit]

  • Please make about 30 edits so we can see how the bot runs. Thanks.   eagleal 

Votimi[Redakto nëpërmjet kodit]

  • Symbol keep vote.svgSymbol support vote.svg U pranua me shpejtësi (Speedily Approved). --Liridon (diskutimet) 30 mars 2016 21:32 (CEST)