Wikipedia:Botët/Kuvendi/kerkesa

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Shkurtesa [+]
WP:BOTKUV
Politika e Robotëve · Kërkesë për miratim (Bot requests) · Grupi i miratimit i Robotëve (GIMR)
Crystal Clear action run.png
Kuvendi operatorëve së botëve · Gjëndja dhe lista e Robotëve · Vegla GIMR për Admin

Këtu kërkohen funksione të reja për rrobotave në Wikipedia në Shqip. Nëse kërkon diskutime të përgjithshme shiko Wikipedia:Botët/Kuvendi.

Procedura[Redakto nëpërmjet kodit]

Ndihmë e shpejtë
Kërko një funksion të ri
Zëvëndëso "Titulli" me titullin e funksionit e re

dhe shtypni butonin.

  1. Mbushni faqen e sapokrijuar dhe ruaje.
  2. Redakto [1], dhe shto pas të tjerave në fund të faqes {{Wikipedia:Botët/Kuvendi/probleme/Titulli}}, ose {{Wikipedia:Botët/Kuvendi/probleme/Titulli #}}

Kërkesa e re[Redakto nëpërmjet kodit]

Kërkesat e vjetëra[Redakto nëpërmjet kodit]