Wikipedia:Botët/Kuvendi/probleme

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Shkurtesa [+]
WP:BOTKUV
Politika e Robotëve · Kërkesë për miratim (Bot requests) · Grupi i miratimit i Robotëve (GIMR)
Crystal Clear action run.png
Kuvendi operatorëve së botëve · Gjëndja dhe lista e Robotëve · Vegla GIMR për Admin

Këtu raportohen problemet e rrobotave në Wikipedia në Shqip. Nëse kërkon diskutime të përgjithshme shiko Wikipedia:Botët/Kuvendi.

Procedura[Redakto nëpërmjet kodit]

Ndihmë e shpejtë
Raporto një problem
Zëvëndëso EmriBot me emrin e robotit për të cilin po raportoni probleme

dhe shtypni butonin. Në qoftë se kërkesa është për të zgjeruar detyrat e tij, shtoni në këtë mënyrë (p.sh. Wikipedia:Botët/Kërkesë për miratim/EmriBot #, ku # është numri i raportit).

  1. Mbushni faqen e sapokrijuar dhe ruaje.
  2. Redakto [1], dhe shto pas të tjerave në fund të faqes {{Wikipedia:Botët/Kuvendi/probleme/EmriBot}}, ose {{Wikipedia:Botët/Kuvendi/probleme/EmriBot #}}

Help
Report a problem
Replace "BotName" with the username of the bot you want to report for problems, and press the "Report a new problem" button. If there was a (or more) prevoius problem(s) with the bot replace as follows: Wikipedia:Botët/Kuvendi/probleme/EmriBot #, where # is the number of the new report.
  1. Fill out and save the created page.
  2. Edit [2], and add at the bottom of the page {{Wikipedia:Botët/Kuvendi/probleme/BotName}}, or in the case of multiple problems {{Wikipedia:Botët/Kuvendi/probleme/BotName #}}

Probleme[Redakto nëpërmjet kodit]

Reportimet e vjetëra[Redakto nëpërmjet kodit]