Wikipedia:Faqja e përdoruesit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Rinard Gjonbalaj u lind më 24 dhjetor 2003 në Berane, eshte djali i Afrim Gjonbalaj , Mali i zi është aktor i njohur Shqiptar nga Mali i zi i cili ka luajtur në disa filma dhe seriale ka diplomuar për aktrim në Universitetin e Prishtinës aktualisht jeton në Vuthaj ku që 9 vite ësht pjesë e Serialit të famshëm komedik Kafeneja Jonë - Te Oki.Pas nderprerjes se serialit Kafeneja Jone , ai vazhdoi duke punuar ne teater dhe ne film , pas nje kohe ai rikthehet perseri ne serialin komik Zyrja per GJithqka me rolin e Mirit , por qe edhe ky seriale nuk ka pasur jetgjatesi edhe pse shum shikushmeri ne vitin 2016 seriali komik Kafeneja Jone rikthehet perserine ekran pjes e saj edhe Rinard Gjonbalaj .


Teatër Filmat 2013-2014 - 3 Dritare një varje rolin si Sokoli 2005 Kukumi rolin si Hasani 1997 Dashuria e Bjeshkëve të Nemuna rolin si Uka Serialet Televizive Zyrja për Gjithëqka - ne rolin e Mirit Kafeneja Jonë - Te Oki ne rolin e Naim Konjufca Kategoritë: Articles lacking sourcesAll articles lacking sourcesFaqe pa burim informacioniBiografi shqiptarëshAktorë shqiptarëLindje 2003