Wikipedia:Faqja kryesore/A e dini se/2018/11

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
  • ... se megjithëse se në botë ka më shumë se 600 milionë telefona, gjysma e botës ende nuk ka bërë asnjë telefonatë?
  • ... se fusha më e madhe e naftës në botë është ajo e Ghavar-it (Arabia Saudite), e ngritur nga kompania a përpunimit të naftës "Armako". Madhësia e fushës është me dimensione 241,5 x 35,42 km?
  • ... se punëdhënësi juaj është i lejuar te lexoje posten tuaj elektronike dhe nëse përdorni sigurimin shëndetësor qe ju ka dhëne kompania për te blere ilaçe, pronari është i lire te futet ne atë informacion ?