Wikipedia:Faqja kryesore/Fotografia e ditës/2019/03/31

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Monasterio Hercegovacka Gracanica, Trebinje, Bosnia y Herzegovina, 2014-04-14, DD 14-16 HDR.jpg

Brendësia e kishës ortodokse serbe Nova Gračanica, e ndërtuar në vitin 2000 dhe e vendosur në kodrën e Crkvina me pamje nga qyteti i Trebinjes, Republika Serbe, Bosnja dhe Hercegovina. Tempulli është një kopje e saktë e manastirit të GraçanicësKosovë (e ndërtuar në 1321).