Wikipedia:Faqja kryesore/Komuniteti

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Wikipedia shqip ka gjithësej 125.053 përdorues të regjistruar nga të cilët 246 kanë qënë aktivë gjatë muajit të fundit. Të gjithë autorët e artikujve të Wikipedias janë vullnetarë, janë një komunitet bashkëpunues, pa një lider, ku anëtarët koordinojnë përpjekjet e tyre për shtimin dhe përmirësimin e artikujve.

Diskutimet dhe komentet për artikujt janë të mirëpritur. Faqet e diskutimit përdoren për të mbledhur reflektimet dhe vlerësimet tuaja në mënyrë që të përmirësohn artikujt.