Wikipedia:Fillimi (Regjistrimi)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

‘’’Enri Selamaj’’’ ai ka lindur në 06 korrik 2004 në Fier Shqiperi.Ai filloi pasjonin e tij të muzikës dhe aktrimit në vitin 2018 në DIJON Francë.