Wikipedia:Forumi i grisjes/Artikuj per grisje 2

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv i diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Artikuj për Grisje 2

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllja ishte bërë nga administratori Liridon 2 vjet më parë, por që të jemi konsistent me këto mbyllje ku diskutimi ka mbaruar, po vë kapakun.--1l2l3k (diskutimet) 10 nëntor 2017 17:18 (CET)Reply[përgjigje]

Janë disa artikuj të cilët vlërsoj se nuk janë enciklopedik. Po i nxjerr për votim pasi që janë shumë dhe nuk dua të vendos i vetëm, përndrzshe ne administratorët do duhet pak më shumë të ashpër të bëhemi me këto atikuj që më mirë mos i kemi, se sa të jenë gjysëm shqip dhe gjysëm anglisht, ose dhe më keq ndonjëherë me shumë gabime drejshkrimore. Votoni nëse dëshironi ti fshij këto artikuj, neutral ose kundër (por duhet të merrni përgjegjësi që ti përmirësoni).{{PËR}}, {{KUNDRA}}, {{NEUTRAL}} grisjes, dhe jepni nje koment per te gjithë ose për secilin artikull në veçanti. Në vazhdim është edhe lista e artikujve :

Votoni

  • Symbol support vote.svg PËR --Liridon (diskutimet) 20 korrik 2015 19:35 (CEST)Reply[përgjigje]
  • Symbol support vote.svg PËR -- Këto lloj faqesh duhen grisur apo më së paku duhen etiketuar për grisje me shikim të parë - jo vetëm që janë të cunguara apo të përkthyera automatikisht, por fakti është se askush nuk rikthehet për t'i përmirësuar. E bukura është se ka njerëz që bëjnë naze kur u vendos stampat për grisje këtyre lloj artikujsh... -- Mr.Pseudo 20 korrik 2015 19:41 (CEST)Reply[përgjigje]
  • Symbol support vote.svg PËR --Olsi (diskutimet) 20 korrik 2015 19:43 (CEST)Reply[përgjigje]
Yes check.svgY U bë:--Liridon (diskutimet) 27 korrik 2015 16:20 (CEST)Reply[përgjigje]

Diskutoni