Jump to content

Wikipedia:Foto pa licencë të caktuar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Këtu është lista e fotove pa lisencë të caktuar të cilat do të grisen ose për të cilat do të gjendet zgjedhje e caktuar zëvendësuese ose do ti gjendet lisenca.

P.S. Fotografitë e ngarkuara më parë akoma jan duke u rishikuar.
Shih këtu tëgjitha fotot pa lisencë të caktuar.
  • Fotografia e fundit e kontrolluar mbi lisencen është ngarkuar më 31 Maj 2007 16:35 emri: Shkolla_e_Mesme_Qemal_Stafa.jpg ngarkues Përdoruesi:Eagleal.

Grisja e fotove

[Redakto nëpërmjet kodit]

A pajtheni qe fotot e pa lisecuara edhe te pa lidhura te grisen menjehere, kurse ato te pa lisencuara dhe te lidhura te shqyrtohen?

idea e mirë. plotësisht dakord--bet_0 1 Mars 2007 06:56 (UTC)
Shqyrtimi i fotovo perpara se te grisen do te ishte nje veprimi me i sakte mendoj. E di qe fotot e palicensuara mund te krijojne nje problem per Wikipedian ne shqip ashtu si do te krijonin probleme per cdo sit tjeter, por mendoj se do ishte me mire te mos griseshin menjehere. Akoma askush nuk eshte ankuar (me aq sa di une) dhe ne se dikush do te kete ankesa do te kontaktoje vete ketu. Ky eshte mendimi im... Ju beni si ta mendoni me mire! Pra shkurt une jam per shqyrtimin e te gjitha fotove. --Lagoon 1 Mars 2007 11:19 (UTC)
Une e kisha fjalen te grisen pa diskutim fare ato pa lisence dhe te pa lidhura sepse shumia e edituesve fare nuk shikojn se ka apo s'ka foto te till ne sq.wikipedia ose commons (e qe shume foto cka jane ne wikipedia shqip jane ne commons (gje qe nuk ka nevoj).
Personalisht jam PËR grisje per 2 arsye: 1. lirim nga obligimi moral dhe ligjor nga puna e tjeterkujt e qe nuk eshte e jona dhe 2 vetedijesimi i edituesve se nuk mund te ngjiten foto kot e kot.
Une i shqyrtova tegjitha fotot ne sq,wikipedia dhe doli se 60% jan pa lisence (kjo per mua eshte deshtim moral i joni sepse une nuk dua foton time qe e kam ne web te e perdor ndokush pa e ditur une) (Puntori 1 Mars 2007 11:35 (UTC))
'te grisen pa diskutim fare ato pa lisence dhe te pa lidhura', ne se e kishe fjalen per ato qe nuk kane as license dhe as lidhje atehere edhe une jam pro!--Lagoon 1 Mars 2007 14:36 (UTC)
Po e kisha fjalen per ato qe nuk i kan te 2 elemementet e ato qe jan te lidhura te shqyrtohen. (Puntori 1 Mars 2007 15:33 (UTC))
PËR Wikipedia shqip duhet te pastrohet nga foto te pa licensuara. Para se na del problem. --Ko.S.y diskuto°) 1 Mars 2007 14:53 (UTC)

Grisja e fotove me lisence e qe jante te pa lidhura

[Redakto nëpërmjet kodit]
Duke e marr parasyshe se edhe pse disa foto jan te ngjitura ato prape se prape nuk jane te lidhura, pra nuk jane ne perdorim dhe sipas gjitha gjasave shume pak nga ato ndonjehere do te hyn ne perdorim.
Une kerkoj qe figurat e qe figurat pa lidhura te grisen edhe pse jan me lisence (themi) keshtu qe kurdo qe duhet nje figur prape mund te ngarkohet. E kerkoj kete sepe po behet shprehi te ngarkohen figura t'i vehet nje lisence (eshte apo nuk eshte) dhe te lihet pa qene nevoja. (Puntori 5 Mars 2007 21:34 (UTC))
  • PËR grisje - (Puntori 5 Mars 2007 21:34 (UTC))
  • PËR --Ko.S.ys diskuto°) 5 Mars 2007 22:09 (UTC)
  • PËR --Lagoon 19 Mars 2007 13:59 (UTC)
  • PËR --Λeternus 4 Prill 2007 20:32 (UTC)

Kategorizimi i fotove

[Redakto nëpërmjet kodit]

Merrni pjese ne kategorizimin e fotove këtu.