Wikipedia:Kujdestari i artikujve/Konflikt interesi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ndihmë e drejtpërdrejtë: irc • web

3. Rëndësia
4. Burimet
5. Përmbajtja
6. Fundi
A e dini se?

Pjesa më e madhe e artikujve të krijuar nga njerëzit për veten apo miqtë e tyre do të fshihen menjëherë brenda pak minutave. Jeni të lutur të mos kontriboni në të tillë ngarkesë pune të panevojshme!

Ju faleminderit që përdorët Kujdestarin e artikujve!

Fatkeqësisht shkrimi i një artikulli për veten tuaj (ose dikë apo diçka të afërt me ju; për më tepër shiko reklamimi) përbën një konflikt interesi. Kjo sepse ka disa probleme, ku një prej tyre është se do ta keni të pamundur të tregoheni asnjanës. Faqet që paraqesin një konflikt interesi për momentin nuk pranohen nga Kujdestari i artikujve.

Ju inkurajojmë të lexoni Wikipedia:Konflikt interesi dhe Wikipedia:Autobiografia. Nëse tema e meriton të jetë një artikull, atëherë herët apo vonë dikush tjetër do ta krijojë. Prandaj ne ju kërkojmë që të mos e krijoni vetë artikullin.


Arrow icon.svg
Postoni kërkesën për artikull tek Wikipedia:Artikuj të dëshiruar
Arrow icon.svg
Mund të krijoni një llogari në Wikipedia dhe të postoni një informacion të shkurtër në faqen tuaj të përdoruesit
Arrow icon.svg
Shiko se si mund të kontribuosh në Wikipedia me mënyra të tjera


This wizard is under active development.
Stampa:Leave feedback

Thank you.