Wikipedia:Kujdestari i artikujve/Krijo artikull

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ndihmë e drejtpërdrejtë: irc • web

6. Fundi
Shkurtesa [+]
WP:KAKA

Tashmë ju jeni gati të krijoni artikullin!

Zgjidh një nga tre opsionet e mëposhtme:

AFC-Logo.png Dërgoje tekstin e artikullit për rishikim nga wikipedianët. Përdore këtë opsion nëse ti do vetëm të marrësh reagime për artikullin tënd, ose nuk do të krjosh një llogari në Wikipedia. Artikulli juaj do të krijohet në hapësirën e projektit dhe do të rishikohet nga një kontrollor para se të publikohet përfundimisht.

Under construction icon-blue.svg Ruaje si projekt-artikull. Nëse nuk je i familjarizuar me krijimin e artikujve, ti mund ta ruash artikullin nën hapësirën tënde të përdoruesit. Këtu ti mund ta zhvillosh artikullin pa u shqetësuar se mund të griset. Më vonë, kur të jesh gati mund ta publikosh artikullin.

N write green black.svg Publikoje artikullin tënd! Publikoje menjëherë artikullin tënd në Wikipedia. Vini re!: nëse artikulli nuk i plotëson kriteret mund të griset menjëherë! Nëse gjendeni përballë një situate të tillë lexo Pse u gris artikulli im?.Themeluesit e klasicizmit muzikor jane : Franc Jozef , Volfgang Amadeus Mocart dhe ludving Van Betoven. Klasicizmi fillon ne Itali dhe me pas u perhap ne Europe. 2 veprimtaret me te njohur te letersise kane qene Dante Aigeri dhe Kmedine Hynore. Ne kete kohe u zhvillua teatri ,drama dhe arkitektura. Pikotret me te njohur kane qene Leon Battista Alberti, Nicolas Poussin dhe Charles Le Brun.