Wikipedia:Kujdestari i artikujve/Reklamimi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ndihmë e drejtpërdrejtë: irc • web

1. Hyrja
2. Tematika
3. Rëndësia
4. Burimet
5. Përmbajtja
6. Fundi
Shqueshmëria

Nëse subjekti ka arritur mbështetje të mjaftueshme nga burime të besuara të cilat janë të pavarura nga subjekti, atëherë mund të supozohet se subjekti mund të qëndrojë në një artikull më vete.

- Wikipedia:Udhëzues i përgjithshëm i shquarsisë

Faleminderit për përdorimin e Kujdestarit të artikujve!

Nëse je i lidhur ngushtë me kompaninë dhe dëshiron të shkruash, atëherë ju jeni në konflikt interesi dhe do ta keni shumë të vështirë të shkruani një artikull enciklopedik cilësor dhe neutral. Me siguri ju do ta keni të vështirë të shkruani një artikull që për përdoruesit e tjerë do të duket si reklamë – dhe përdorimi i Wikipedia-s për reklamim është kundër politikave tona zyrtare (shiko WP:SPAM).Nëse artikulli juaj duket si reklamim dhe/ose është subjekt i një teme që nuk e përmbush kushtin e shqueshmërisë, sipas të gjitha gjasave do të griset menjëherë.


  1. Rishiko synimet e tua. Wikipedia nuk është një hapësirë ​​për promovimin e produkteve, shërbimeve, apo faqeve të internetit. Nëse ju jeni këtu për t'u treguar lexuesve se sa e madhe është diçka, ose për të eksopzuar një ide apo produkt për të cilin askush nuk ka dëgjuar më parë, ju jeni në vendin e gabuar.
  2. Mos krijo një artikull të ri për produktin apo faqen tuaj të internetit. Most often, when a person creates a new article describing his or her own work, it's because the work is not yet well-known enough to have attracted anyone else's attention, much less reliable sources. Articles of this sort introduce conflicts of interest and are usually deleted. Wikipedia does indeed have articles about popular products and Web sites, but it is not acceptable to use Wikipedia to popularize them.


Nëse keni konflikt interesi në lidhje me artikullin e propozuar,

Arrow icon.svg
Ju mund ta postoni tek Wikipedia:Artikuj të dëshiruar
Arrow icon.svg
Ju mund ta përshkruani subjektin tuaj në faqen e diskutimit të një artikulli më të përgjithshëm (të fushës së tij, zhanrit apo qytetit)
Arrow icon.svg
Ju mund të eksploroni mënyra të tjera për të kontribuar në Wikipedia

Ky projekt është në zhvillim të vazhdueshëm.
Stampa:Leave feedback

Ju faleminderit.