Wikipedia:Lista e Wikipedianëve sipas faqeve të krijuara

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo është lista e wikipedianëveWikipedia shqip, e renditur sipas faqeve të krijuara. Autori i një faqeje konsiderohet redaktuesi i parë (më i vjetër) i asaj faqeje; faqja përkatëse mund të mos redaktohet më në vazhdim, të përmirësohet nga përdorues të tjerë apo edhe të griset plotësisht. Renditja në fjalë flet vetëm për numrin e faqeve dhe nuk shprehet rreth faktit nëse faqet i përmbushin apo se sa i përmbushin kriteret e Wikipedisë.

Sipas artikujve të krijuara[Redakto nëpërmjet kodit]

Listë që përmban detaje për përdoruesit sipas artikujve të krijuara dhe artikujve të grisur.

  • Në këtë tabelë gjenden përdoruesit që kanë krijuar mbi 200 artikuj
  • Kjo është një listë zgjedhore, dhe secili që nuk e dëshiron emrin të listohet mund ta fshijë
Nr. Nofka Artikuj Artikuj të grisur Gjithsej artikuj të krijuar
1 Liridon (diskutim · kontribute)) 8702 19
8721
2 Tëfcí (diskutim · kontribute)) 7551 6
7557
3 Xixa (diskutim · kontribute)) 5006 160
5166
4 Puntori (diskutim · kontribute)) 4252 16
4268
5 Dan (diskutim · kontribute)) 3940 23
3963
6 Ko.S.ystem.OV@ (diskutim · kontribute)) 2212 8
2220
7 Planeti (diskutim · kontribute)) 1344 5
1349
8 Resnjari (diskutim · kontribute)) 1110 2
1112
9 Mikullovci11 (diskutim · kontribute)) 868 7
875
10 Margott (diskutim · kontribute)) 783 7
790
11 Euriditi (diskutim · kontribute)) 774 13
787
11 Tytuu (diskutim · kontribute)) 774 0
774
13 Punëtoria (diskutim · kontribute)) 702 2
704
14 Lerriklo (diskutim · kontribute)) 672 2
674
15 Kadribistrica (diskutim · kontribute)) 634 7
641
16 Berishasinan (diskutim · kontribute)) 609 4
609
17 IH (diskutim · kontribute)) 552 3
555
18 Sadsadas (diskutim · kontribute)) 434 14
448
19 AT44 (diskutim · kontribute)) 428 14
442
20 Kurreshtja (diskutim · kontribute)) 418 8
426
21 Bet 0 (diskutim · kontribute)) 418 3
421
22 Deni22 (diskutim · kontribute)) 395 1
396
23 Flladimi (diskutim · kontribute)) 350 1
351
24 Kurioziteti123 (diskutim · kontribute)) 335 4
349
25 Nezza (diskutim · kontribute)) 257 0
257
26 Mr. Pseudo (diskutim · kontribute)) 222 5
227
27 Fjorilda09 (diskutim · kontribute)) 199 0
199
Freskimi i fundit u bë nga/më : Liridon (diskutimet) 6 shtator 2017 11:23 (CEST)

Sintaksa:
| #nr || {{User|NOFKA}} || (nr. i ar.) pa (ar. e grisur) || (nr. i ar. te grisur) || {{artikuj|NOFKA| (nr. i ar. te krijuar + nr i ar. te grisur)}}

Shënime:
Lista i referohet përdoruesëve aktiv sipas statistikave të Wikipedias në gjuhën shqipe.

Sipas faqeve të krijuara në të gjitha hapësirat[Redakto nëpërmjet kodit]

Listë që përmban të gjitha faqet (artikuj, kategori, stampa, diskutime, etj) të krijuara nga përdoruesit.

  • Në këtë tabelë gjenden përdoruesit që kanë krijuar mbi 800 faqe
  • Kjo është një listë zgjedhore, dhe secili që nuk e dëshiron emrin të listohet mund ta fshijë
Nr. Nofka Gjithsej faqe të krijuara
1 Xixa (diskutim · kontribute))
11594
2 Puntori (diskutim · kontribute))
10768
3 Dan (diskutim · kontribute))
10511
4 Tëfcí (diskutim · kontribute))
9246
5 Ko.S.ystem.OV@ (diskutim · kontribute))
6317
6 Liridon (diskutim · kontribute))
6263
7 Euriditi (diskutim · kontribute))
3471
8 Planeti (diskutim · kontribute))
2863
9 Bet 0 (diskutim · kontribute))
2627
10 Mikullovci11 (diskutim · kontribute))
2086
11 Lerriklo (diskutim · kontribute))
1822
12 Sadsadas (diskutim · kontribute))
1689
13 Aeternus (diskutim · kontribute))
1257
14 Mr. Pseudo (diskutim · kontribute))
1056
15 Resnjari (diskutim · kontribute))
999
16 Visi90 (diskutim · kontribute))
995
17 Eagleal (diskutim · kontribute))
954
18 Kurreshtja (diskutim · kontribute))
872
19 Cradel (diskutim · kontribute))
844
20 Ammartivari (diskutim · kontribute))
823
21 Olsi (diskutim · kontribute))
806
Freskimi i fundit u bë më 16 mars 2016 nga Liridon

Sintaksa:
| #nr || {{User|NOFKA}} || {{faqe|NOFKA| (numri i faqeve)}}

Shënime:
Lista i referohet përdoruesve aktiv sipas statistikave të Wikipedias në gjuhën shqipe.

Shiko edhe[Redakto nëpërmjet kodit]

Lidhje të jashtme[Redakto nëpërmjet kodit]