Wikipedia:Madhësia e Wikipedias

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Madhësia dhe përdoruesit e Wikipedia
Artikuj shqip: 86.944
Gjithsej wiki faqe: 267.128
Mesatarja e rishikimeve: 9.34
Gjithsej administratorë: 11
Gjithsej përdorues: 146.604
përditësimi i drejtpërdrejt: 1-dhj-2022

Kjo faqe bën një përmbledhje të statisitkave të përgjithshme të wikipedias në gjuhën shqipe; për statistika të tjera rreth wikipedias mund të shihni edhe Wikipedia:Statistika.

  • 50.000 artikuj - 11 tetor 2013
  • 20.000 artikuj - 19 prill 2008
  • 10.000 artikuj - 23 nëntor 2006

Statistika për artikuj të krijuar[Redakto nëpërmjet kodit]

Kjo është një mesatare e statistikave të llogaritura nga të dhënat e stats.wikimedia.org[1], dhe që shpesh herë janë shifra të rrumbullakosura, përafërsisht dhe jo me detaje decimale.

Titulli 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015
Mesatarja e artikujve
të krijuar në ditë
2 14 16 17 11 10 13 28 14 19 8 5

Referimet[Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ http://stats.wikimedia.org/EN/TablesArticlesNewPerDay.htm