Wikipedia:Mungesë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Disambig.svg përshkruan shkurt d.m.th e termit për më shumë shiko Projekti Mungesë


Nëse keni hasur në simbolin ? ose keni ardhur këtu nga ndonjë lidhje tjeter kjo d.m.th se nëse keni mundësi të jepni informaten lirisht mund ta shkruani aty për aty. Ju duhet vetëm të shtypni redaktoni dhe shkruani atë në vend të fjalës [[Wikipedia:Mungesë|?]] ose {{?}}. Për më tepër shiko Ndihmë.